Как да се избавите от кръговете под очите?

Голяма част от дамите водят забързан начин на живот, развивайки се кариерно и следвайки своите мечти. Така не ви остава време, нито за сън, нито за грижа за вашата кожа. В един момент обаче можете да забележите нещо много неприятно, а именно така досадните кръгове под очите, които могат да са доста трудни за премахване. За съжаление обаче при част от дамите те са заложени и какво и да правите, те не могат да се махнат завинаги, но тук можете пък да използвате техниките за камуфлаж в грима, така че нека да действаме и да видим, какво можете да направите в тази ситуация.

Първото важно нещо, което трябва да знаете е това, че черните кръгове под очите могат да са различни, а това от своя страна говори за факта, че и борбата с тях не е с едни и също средства. Както вече споменахме, те могат да са вродени, като тук трябва просто да използвате добър козметичен продукт, за да ги скриете. Съветваме ви обаче в този случай да се обърнете към специалист, защото можете да се справите дори с тези тъмни кръгове под очите ви, но само с помощта на козметичнитепроцедури. Възрастта може да е фактор, влияещ на появата на тъмни кръгове. Бързото отслабване, което се практикува от много по-млади жени, отново може да повлияе на това, че този проблем да се появи и при вас.
Как да се справим с досадните тъмни кръгове?
Ако обаче този недостатък на кожата ви се е появил в резултат на недоспиване, преумора, пушене и други такива фактори, тогава можете да се борите с тях по няколко начина. Като за начало пушачите трябва да ограничат максимално броя на изпушваните цигари, а още по-добре ще е ако намерите сили и се откажете завинаги от този вреден за вас и вашето здраве навик. Можете смело да използвате различните козметични средства, които активизират съответно микроциркулация на кръвта.  Освен това, можете да се доверите и на народната медицина и нейните безотказни методи – компрес от натъркан суров картоф и магданоз, студени пакетчета зелен чай, както и редуването на топли и студени компреси. Тези малки хитрини е ви помогнат да направите тъмните кръгове по-малко забележими, като освен това масажа за лице също е от полза в този случай, но и освен това по този начин ще се борите с бръчките.

Ако обаче всички горе описани средства не ви помагат, тогава ви съветваме задължително да се обърнете към професионалист. Той ще ви направи различни изследвания, за да се изясни причината за тъмните кръгове, както и ще ви помогне да се избавите след това от тях.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects