Изисканост и женственост при сватбените рокли за есента



Много елегантност и женственост струят от модните сватбени рокли за есента на 2014 година.
Класическата бяла рокля е представена в множество завладяващи варианти – тесни или пищни, къси с шлейф, лъскави, перлени, дантелени.
Мляко, ванилия и шампанско са другите водещи цветове. В топли или студени нюанси, те са много подходящи, за да се подчертаят тенът, косата и очите на булката.
Пастелно розовите сватбени рокли не са нещо ново, но продължават да присъстват във всяка колекция от сватбени тоалети. Те са един чудесен начин да се измъкнем от традицията, без да я нарушаваме грубо.
Дантелата е най-популярният декоративен елемент при есенните булчински рокли. Ръкави, поли или корсети от дантела, с едри и дребни орнаменти, често с бродерии от блестящи нишки или с украса от перли, камъни, пайети.
Тюл, коприна, шифон – нежни, струящи тъкани за романтични булчински рокли. Модната тенденция е използването им над по-плътни тъкани с текстурирани отпечатъци. Много красиво и изискано изглеждат върху тях допълненията от дантела или фина бродерия.
Пищните сватбени рокли, особено тържествени, отново са на мода, за радост на любителките на обемни поли, състоящи се от десетки пластове.
На мода е и сватбената рокля тип „Малката русалка“. Легнала по тялото, с пола, силно стеснена до коленете, преминаваща в пищна „опашка“ или малък шлейф, този модел подчертава формите на тялото и същевременно изглежда много елегантно.
Шлейфът е неразделна част от сватбените рокли за есента и идващата след нея зима. Тесен или широк, дълъг или по-къс, с разрези, частично оголващи краката, той пасва великолепно за тържествената сватбена церемония.
Дизайнерите не са забравили и за жените, които търсят за своята сватба рокля, излъчваща сдържаност, елегантност и изтънчена простота. Те са създали модели със семпли кройки, с дължина до коляното, средата на прасеца или глезена.
Като моден елемент от сватбените рокли за есента е корсетът – гладък или фигурален, откриващ раменете и гърдите. Едновременно с него, в модните колекции присъстват и по-строги модели – с дълги ръкави, закрити гърди и шия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects