Да изберем червило с подходящия за нас цвят


подходящото червило за вас
Купувайки червило, трябва да се съобразим с цвета на кожата, очите и дрехите, както и с възрастта. Правилният избор не само подчертава устните, но прави цялата визия по-изразителна. Неподходящото червило може да провали всичките ни старания, ако не го комбинираме с грима или не е подходящо за определения повод.
Цвят на очите
За сивите очи пасват естествените бежови и сливови нюанси. Дамите със сини очи могат да се спрат на нюанси на розово, на тонове на череша и вино, на ярко червено. За кафявите очи са чудесни меките кафяви или бежови цветове, а за загадъчните черни очи – пастелни цветове на розово -бежовата гама. Зеленооките жени могат да подчертаят красивите си очи с червило в розово или в нюанси на теракот и тухла.
Цветът на кожата
Необходимо е да се различават студените и топлите нюанси на червилата. Ако кожата ви е смугла, повече от всичко ще ви подхождат пастелните цветове на шоколад, червено вино, слива. В унисон с бялата кожа ще бъдат светло кораловите, бежовите и светло розовите тонове. На дамите с „порцеланова“ кожа пасват червила в ярко червено или с цвят на морков. Ако кожата ви е с хладен оттенък, добре е да подберете червило в хладно розово, малиново, с цвят на фуксия. За топлите цветове кожа са подходящи червила в топли цветове – праскова, оранжево или бордо.
Размер на устните
Светлите червила уголемяват устните, а по-тъмните ги умаляват. Това е правило, което знае всяка жена. Ако искате визуално да уголемите устните си, използвайте светли оттенъци и текстура с блясък. За да направите устните по-тънки, ще ви помогнат червила с тъмен, матов цвят.
Осветление и час на деня
За през деня са подходящи нюанси със средна интензивност. За вечерта – червила с наситени цветове, крещящи или тъмни тонове.
И още нещо. С напредването на годините, устните трябва да изглеждат по-свежи. За целта трябва да се избягват тъмни червила и употребата на блясък за устни.
Не забравяйте да отчитате и влиянието на сезона при избора на червило. За хладното време на годината са необходими подхранващи червила, а за пролетта и лятото – овлажняващи.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects