Вечерни рокли 2014-2015 – очарованието на женствените линии

Вечерните рокли винаги са заемали особено място в гардероба на една жена. Тези модели се отличават от ежедневните със своя разкош, неповторимата си кройка и модел, който може да се сравни с истинско модно изкуство. Те все едно просто прегръщат фигурата ви, подарявайки ви безумна женственост и очарование. Те могат да са, както по-плътни, така и с по-лека и ефирна материя. Този сезон обаче ще видим нещо наистина нереалистично, което донякъде ще разбие представите ни за модния кръговрат.

През 2014-2015 година на мода ще са вечерните рокли, които по-скоро могат да се причислят към ежедневните модели. В тях отново присъстват елементи на женственост, както и актуалната сега ретро форма, но все пак те ще отличават доста от това, което сме свикнали да виждаме. Първият актуален тренд са етническите мотиви, които заемат особено място сред колекциите на световните дизайнери. Кройките им донякъде дори ще напомнят на така обичаните от всички жени туники, но все пак ще се съчетават умело акцентите на разкоша и лукса, които са емблематични за вечерните тоалети всяка година. Не по-малко актуални ще са моделите с геометрична форма, които по-скоро бихме причислили към ретро стила. Те са се наложили като напълно противоположен тренд на дългите и ефирни рокли. Това са кройки с тежки и прави линии, които привличат вниманието с архитектурните си форми и плътните материи, от които са изработени. Тези вечерни рокли смело могат да са част от авангардния look на по-екстравагантните дами, които залагат дори и при официалните събития на ефектните визии, привличащи веднага внимание. Те не са подходящи за дамите, които са върли фенове на класиката и отричащи всякакви интерпретации и експерименти в облеклото си.
Дългите ръкави могат също да са сексуални и това се доказва изцяло с модерните вечерни рокли 2014-2015 година. Този фасон масово се появява в колекциите на световните дизайнери, така че ако държите да сте винаги на ръба на модата, тогава задължително трябва да добавите такъв модел вечерен тоалет в гардероба си. С това те доказват изцяло факта, че за да е сексуална и едновременно стилна една жена, не е задължително да облича вулгарни или твърде разголени рокли.  Незабравимата класика разбира също не е подмината и този сезон в модните линии на дизайнерите, които предлагат голямо разнообразие и за тези дами, които не обичат експериментите и залагат на добре проверената модна комбинация в тоалетите си.


Красотата не е просто външно отражение на визията ви, а това е вътрешно чувство на душата. Ако имате самочувствие и винаги се стараете да изпъквате с това, както и с безупречния ви стил тогава ви уверяваме, че всеки мъж ще бъде очарован от вас и ненадминатата ви класа на истинска жена!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects