11- сантиметров стил: Ах, тези токчета !


дамски обувки
Според някои от създателите на най-удобните обувки в света, 11 см са идеалната височина за токчета, придаващи на всяка дама вид на атрактивна съблазнителка. Но има жени, които се страхуват да си купят такива модели, защото им е неудобно да ходят с тях. А тайната е в правилния избор и опита, който се придобива при носенето им.

Как да се справите с притесненията си?
Купувайте си обувки в края на деня, когато краката ви са леко подути. Отделете най-малко 15-20 минути за избора си. За това време ще разберете дали сте избрали подходящия чифт. Не трябва да чувствате никакъв дискомфорт: каишките да не стягат, стъпалото да не се плъзга, отникъде да не ви убива.

Идеална височина на тока няма. За всяка жена тя е индивидуална. Но най-секси краката изглеждат, ако са повдигнати с ток от 10-11 см.

Обувките са най-важната част от тоалета. Не тях трябва да избираме към дрехите , а обратно. Изберете този чифт от гардероба си , който съответства на настроението ви , плановете ви и образа , който искате да изградите. След това ще ви бъде много по-лесно да намерите дрехи, с които да го комбинирате.

За много жени те са хоби – също като събирането на картини , вещи , бижута и други. Някои дами имат по два модела за всеки тоалет, а други – няколко класически модела за „всички случаи”. Това, разбира се, не ни дава право да правим преценка, защото хората си имат различни подходи. Дизайнерите считат , че по-малко от 50 чифта са твърде малко, а повече от 600 – прекалено много.

Ходенето на токчета си е високо изкуство. Ето няколко съвета , за да се чувствате по-уверено и комфортно на тях:
Започнете с вана за краката , като прибавите соли или други освежаващи и тонизиращи съставки като евкалиптово масло, цитрусови екстракти, ментолови капки. Добавените във водата натурални масла омекчават загрубялата кожа, правят я по-нежна. След това нанесете освежаващ лосион или спрей . Тази процедура ще тонизира кръвоносните съдове и усещането за тежест в краката, което възниква често, ако сме прекарали деня на токчета, ще изчезне. При необходимост, си набавете силиконови стелки , за да предотвратите болезнени усещания за краката. Тези грижи не изискват нито много време, нито много средства.

Мили дами, не пропускайте момента да се извисите над света цели 11 см. Носете високи токчета и не се притеснявайте за комфорта си. Бъдете в центъра на вниманието. И днес те си остават любими на всички последователки на модата по света. Времената се менят, тенденциите също, но токчетата си остават неотменна част от модата.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects