Тенденции при прическите за есента на 2014 и зимата на 2015 година


Най-напред  да се спрем на подстрижките, сред които се отдава предпочитание на ясните линии и симетричните форми. Водещи са каре, боб и подстрижка в мъжки стил. Модното за есента каре едва достига раменете. Често то се комбинира с гъст бретон. Може да се добави малко източна пикантност. Тъмен цвят на косите и отсечени хоризонтални линии са акцентите, на които трябва да се обърне внимание. Подстрижките боб, паж, полубокс са за дамите, които решат да направят радикална промяна във вида си.
Но ако не се решите на това, може да промените образа си без употребата на ножица. Особено популярни за есенно-зимния сезон са небрежно разпуснатите коси, подходящи за романтичните и творчески дами, които понякога са доста мързеливи, особено сутрин, за да се занимават с прическата си. Този уличен стил не изисква много време, но косата трябва винаги да е чиста и добре поддържана.
Притежателките на симетричен овал на лицето, могат да демонстрират своя анфас и профил с разделена на път права коса. Останалите могат да допълнят прическата си с полегат бретон.
За предстоящите два сезона стилистите съветват да се обърне внимание на гъстия бретон и най-вече на неговия обем. Косата може да се съживи с помощта на дебел бретон с овална линия, точно над веждите.
Сред водещите модни прически за есента и зимата е и класиката на жанра – стегнатият кок, появил се вече на много модни подиуми. Актуален е и небрежният, пухкав кок от уличния стил, изискващ минимално време за оформяне на модна прическа. Не е важно къде ще е и какъв ще е кокът – важно е да го имате.
Дамите с дълги коси могат да се спрат на плитките, изплетени и оформени по различни начини или на конската опашка – прически, без които няма да мине и есенно-зимния сезон. А ако искате да придадете аристократизъм и чувственост на образа си – спрете се на модните прически в стил 60-те.
В общи линии, модните тенденции при прическите за есента на 2014 и зимата на 2015 предлагат възможност за творчество. Изборът е ваш.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects