Мода есен-зима. Фаворити сред цветовете


 

Цветът е един от показателите на модния сезон като изразява неговия характер, настроение и символика. За есенно-зимния сезон дизайнерите се спират на ярки и дълбоки цветове, осигуряващи топлина и добро настроение през студените дни. Представяме на вашето внимание десятката на цветовете, фаворити за настоящия сезон.

Изумрудено
Този цвят се явява един от най-главните и наистина заслужава водещото място , което заема. Дълбочината на изумрудените нюанси подчертават еднакво силно и вечерния образ, и ежедневният, и деловия, особено ако се прибави към по-приглушени цветове. Най-добре се съчетава с ярко розово, виолетово, синьо, коралово, графитено и жълто.

Жълтозелен
Един от оттенъците на зелената палитра. Неутрален и нежен, той добре се вписва и смекчава по-наситените нюанси на черно , графит, шоколадово и останалите тонове на зеленото.

Блатно зелен
Близък до цвета каки, но с по-тъмни и дълбоки оттенъци. Затова и дрехите в такъв цвят идеално пасват при създаването на деловия образ или стил милитари. Ако искате да добавите за настроение малко цветове към блатно зеленото, то го комбинирайте с оранжево, коралово и бяло.

Дълбоко синьо
Като продължение от предишните сезони, носещ полъха на лято и море, този цвят затвърждава своята позиция сред фаворитите. Достатъчно универсален, той може да се използва практически във всички стилове. Например, за ежедневния и деловия образ е удачна комбинацията на дълбоко синьо с бяло, черно и графит. За среща с приятели или парти са подходящи съчетанията с топли цветове като жълто, оранжево, розово и изумрудено, които ще внесат много настроение.

Тъмно виолетово
Дълбок и тайнствен , този цвят внася шик в образа и подчертава индивидуалността. Затова и стилистите го препоръчват за есенно-зимния сезон. Може да го носите в изчистен вариант или в комбинация с розово , жълто, бяло и сиво.



Цвят фуксия
В зависимост от избрания оттенък , този цвят може да бъде ярък и енергичен, предпочитан в такъв вариант и за неформална обстановка , и за вечерен тоалет. Може да бъде и леко приглушен и тогава е чудесен за деловия и офисния стил. Цветът на фуксия може да се съчетава с други модни нюанси, като дълбоко синьо и виолетово.

Приглушено червено
Предпочитан от екстравагантните натури, той подчертава всеки страстен и емоционален характер . Затова и моделиерите предлагат да демонстрирате експресия, избирайки комплект , изцяло изработен в червено. Ако ви е прекалено ярък, може да го приглушите с графитено и черно, а изумруденото ще ви помогне да добавите още блясък във визията си.

Сочно оранжево
Ярките дрехи в оранжево винаги носят добро настроение и топлина. За есенно-зимния период може да комбинирате този цвят с тъмно зелено , дълбоко синьо и виолетово, жълтозелено, както и с по-тъмните нюанси на графитено и кафе. Бъдете уверени, че получените съчетания ще ви донесат много комфорт и стил.

Тъмно кафяво
Този цвят подчертава женствеността и изтънчеността на всяка дама. Несменяем лидер за вечерен тоалет. За да добавите нотки нежност към желания образ, може да го съчетаете с по-светли нюанси на бежово, бяло и шампанско. И обратно – в комбинация с по-тъмни цветове като теракотово, тъмно синьо и черно, той придава решителност и строгост на визията .

Тъмно сиво
Тъмно сивият графит е много стилен, изискан и благороден цвят. Той е универсален, подходящ за всякакъв случай. Ако ви се струва прекалено тъмен, прибавете към тоалета по-ярки аксесоари, декоративни елементи от козина или изработени от тъкани със сложна текстура. И всичко ще бъде чудесно.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects