Какви обувки да носим през есента на 2014 – модни тенденции


Модните обувки за тази есен се обединяват от една обща тенденция – разкош. Великолепни материали, сложни модели и богат декор отличават новите актуални предложения.
Ярки цветове, в нетипична за есента гама, широко присъстват в модните обувни изделия за есента на 2014 година.. От розово, бяло, жълто, лавандулово, до широко представените ярко синьо, дълбоко виолетово, наситено червено и винено
Обувките в черно или кафяво компенсират своя семпъл цвят с богатите си декори в художествен стил. Разнообразните токчета също грабват вниманието. Тънки, ниски и високи, масивни, с широка пета или необичайно скосени – истински полет на фантазията. Не губи своята позиция и платформата, включително и при такива удобни обувки, като маратонките. Лачената кожа също не отстъпва своето място. Много актуални са и елементите от блестяща кожа, особено приличащи на нея.
Каишките и шнуровете, от предимно практичен детайл, се превръщат в декоративен елемент, който украсява обувките за тази есен. С изящно художествено решение, те внасят отминалия ретро дух.
Говорейки за модните тенденции при обувките, трябва да се отбележат моделите, имитиращи кожа на пони или влечуго, най-вече кожата на питон, рамкирана много шик в златно, бяло и розово.
С нееднозначен подход към елегантността и класиката,  за есента на 2014 година дизайнерите са създали много семпли, но стилни обувки и боти. Те са истинска находка за дамите, които умеят да ги съчетават с ярки, ултрамодерни тоалети. Знакови са и високите над коляното ботуши, с различни решения, но все още много, много привлекателни.
Небрежен лукс отличава обувките с барокови декоративни елементи - големи разноцветни кристали, бродерия, кадифе със златни нитове.
И в заключение искаме да ви кажем, че ако желаете да изглеждате модно тази есен, не се страхувайте да изберете разкошни или необичайни обувки. Не се страхувайте да проявите себе си, като ги комбинирате с минималистично палто  oversize и просторен трикотаж а-ла 90-те.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects