Актуални модни тенденции при дънковите ризи есен-зима


С настъпването на есента всяка жена започва да се пита, какво е актуално и как правилно да обнови гардероба си, за да е не само стилна, но и модерна. Една от новите тенденции, която отново се завръща активно да модните подиуми това са дънковите ризи, които определено има, с какво да изненадат дори и най-върлите почитатели на актуалните трендове. Те са  способни коренно да промени образа и да го допълнят по един необикновен начин, придавайки на всяка визия шик и лаконична небрежност.
Няма как да не забележите това, че дънковите вещи като цяло всяка година са актуални, макар че тенденциите доста се променят, както и дизайна им. Въпреки това има години, когато те са на пика на модната вълна и този сезон е доста добър пример за това. Като цяло сега един от основните трендове е пънк и рок визията, която може да сътвори чудеса с всяка жена, а в съчетание със страхотните дънкови ризи, комбинацията става повече от жестока. Последните няколко години те бяха позабравени, докато дънковите якета се радваха на огромна популярност, но сега местата им са се разменили. Ако искате да сте модерни и стилни, тогава можете да изберете дънкови ризи с капси или други подобни украшения. Не по-малко модерни са и лаконичните модели, при които липсват различни декоративни детайли. Откъм цветовете, сега са актуални едноцветните дизайни. Стилистите съветват да се откажете от принтовете, изтърканите фасони и тези, при които има множество различни блестящи елементи. Ние обаче не ви съветваме да бързате да ги изхвърляте, защото ако ги комбинирате удачно с по-семпли дрехи, тогава може да се получи много модерна и интересна визия. Между другото, мъжките модели са не по-малко актуални и тези тип oversize, така че смело можете да съчетавате и тях към вашето облекло. С подобна интересна вещ просто няма как да останете незабелязани.
Като цяло откъм дължина и размер няма да сте ограничени, тъй като сега са актуални всички видове дънкови ризи. Доста интересен look е да ги запашете в предната част, а задната да оставите свободна. Можете да ги комбинирате с интересни бижута с капси, като така да получите една безумно свежа и ежедневна визия за разходките ви в парка или за среща с приятелки. Като цяло и тази година най-важното си остава това как ще съчетаете дрехите, защото колкото и да е модерна една вещ, ако не успеете правилно да я комбинирате и адаптирате към дрехите в гардероба ви, тогава няма как да очаквате, че ще се получи стилна визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects