Уютна есен с обемни шалове, елегантни джемпъри и оригинални пуловери

Обемният шал, хит за есента на 2014 година, е впечатляващ елемент от дамския гардероб, който прави образа още по-уникален. Експериментирайки с цветовете и текстурите, като преди това обърне внимание на модните есенни тенденции, всяка дама може с лекота да допълни своя стил – класически, спортен или гръндж. Обемният и уютен шал не може да остане незабелязан, защото именно този аксесоар внася в образа тенденцията за модната многослойност през тази есен.


Меки жилетки, шалове, ръкавици и всякакви плетени дрехи са сред обичаните елементи на есенния гардероб. Уютният джемпър с лекота ще допълни стилните образи за есента на 2014 година. За ежедневието може да изберем модел с интересни рисунки, актуални и през изминалия сезон. Той ще изглежда впечатляващо с пола със средна дължина, с дънки или цветни панталони, а като оригинално допълнение могат да се добавят груби боти или обувки.

С джемпър може да се създаде и вечерен образ. И за да бъдем по-женствени, може да го допълним със стилна пола, високи ботуши и, разбира се, украшения.

По-формална визия може да постигнем, комбинирайки джемпър с делови панталон и елегантни обувки – класически, оксфорд или дерби.

Не толкова новост, но хит за тази есен са топлите оригинални пуловери, несъмнен приоритет за модния гардероб. Може смело да избираме интересни текстури, форми и разцветки. За сезона есен-зима 2014-20154 година, дизайнерите са се постарали да ни е максимално уютно. Обемните пуловери присъстват в колекциите на редица водещи брандове. Комбинирани с поли миди или мини, с дънки или панталони, с интересни модели и грубо плетени, те могат да станат стилен акцент от нашия есенен образ. Относно разцветките, актуални са варианти за всякакъв вкус – еднотонни, с рисунки, с цветни ленти. Обемните пуловери са идеален начин да разнообразим своя ежедневен гардероб тази есен. С малки или големи яки, с пастелни или ярки нюанси, комбинирани с любимите дънки или панталони, обувки или боти, те ще внесат много стил и комфорт в дните на есента и зимата на 2014-2015 година.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects