Модни съвети: С какво да носим бежовия цвят?

Всеки сезон ви разказваме за най-актуалните цветове и как удачно да ги съчетавате помежду им, за да не се получи обратен ефект от погрешната комбинация на красивите и модни нюанси.
В тази статия на фокус е бежовият цвят – особено печеливш при избора и на младите момичета, и на по-възрастните дами.през тази есен. И обяснението е просто – блондинката изглежда в него още по-луксозно, а брюнетката –още по-ярка и впечатляваща.

През тази есен много стилисти обявиха бежовото за „второ черно“, поради неговата гъвкавост. То е алтернатива в бизнес стила, в ежедневието, в празниците. Бежовата блуза за работа, например, може чудесно да замени обичайното бяло. А бежовата пола идеално се комбинира с ярък връх. Напълно излишно е да говорим и за обичаните от жените през последните години луксозни бежови обувки на токчета.

И все пак, цялостен образ в бежово не е допустим винаги, навсякъде и за всяка дама. Само брюнетки с ярка външност и мейкъп, могат да си го позволят. Останалите представителки на нежния пол, трябва да комбинират с други нюанси, при това да го правят умело. И тази есен, бежовият цвят прави бум сред модните дизайнери. Но стилистите съветват да не се носят тесни бежови панталони, за да не се получи ефект на „босите крака“. Твърде тесните дрехи в този цвят, дори да е вашият, също не са уместни, особено за офиса. Ако изберете тоалет в светло бежово, то гримът трябва да е ярък, с акцент върху скулите и очите.

И в края на статията – не забравяйте аксесоарите . Това е един от малкото цветове, които не могат да толерират тяхното отсъствие. Търсете ярко контрастиращи аксесоари, независимо дали са червени обеци или синя огърлица. А всеки нюанс на злато/с изключение на бялото/, ще се впише перфектно и ще направи образа ви по-скъп и луксозен.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects