На какво залагат звездите тази есен?

Дъжд, вятър, киша, влага и сняг – всичко това е нормално за времето през есента и е важно всяка една жена да е подготвена за капризите на този сезон, добавяйки към гардероба си едни страхотни дрехи. Ако за летните ви облекла е важно те да са само качествени и стилни, то тук няма как да не добавим към критериите на избора ви топлината, защото всяка жена иска да е не само модерна, но и да се чувства уютно в избраните от нея тоалети. Звездите винаги се отличават с безупречния си моден почерк, затова днес сме решили да разгледаме техните примери и как се обличат те, а може би и да се поучим от стила им.


Ксения Собчак не се уморява никога и често залага на по-екстравагантните модели дрехи. Тя не закъсня и побърза да ни демонстрира един от водещите трендове този сезон, а именно връхните дрехи, които са изпълнени в по-семпъл оттенък, но с някакъв по-ярък детайл. Тя заложи на сиво палто с ярко жълти джобове с лимонен нюанс. Фасонът е аристократичен и опредено с подобен дизайн всяка една жена ще се отличи в тълпата. Избраното палто от звездата е идеален пример за съчетаването едновременно на няколко водещи тренда тази есен – цветни детайли и кройка в стила на 60-те години.

Ксения Собчак

Образът на Светлана Бондарчук винаги радва окото с интересното съчетание на различни цветове и последни модни трендове на сезона. Руската звезда е известна с по-небрежния си стил и това, че честичко залага на по-ярките оттенъци като допълнение на тоалетите си. В този случай тя е заложила на кежуал палто, което е съчетала с двуцветни дънки, интересни ботуши и черна лаконична блузка. Тук е трудно да кажем нещо друго, освен че образа на звездата е почетен пример за ефектно съчетаване на едни от последните модни тенденции есен-зима.

Светлана Бондарчук

Бялото е един от водещите цветове тази есен-зима 2014-2015 и Ксения Бородина смело демонстрира този тренд. Тя комбинира много умело практично белоснежно палто с тесни дънки, ботуши и лаконична блузка. Като допълнение на стила кежуал тя е избрала да добави стилна дамска чанта в черно с капси.

Ксения Бородина

Можем да продължим със звездите примери до безкрай, но все пак е важно да знаете, че популярните личности не са безгрешни и често правят доста груби грешки в стремежа си да се отличат с по-различен и екстравагантен стил. Ако и вие искате да сте модерни, тогава ви съветваме да залагате на по-лаконичните образи, но задължително добавете към тях един или максимум два по-интересни аксесоари, с които да разчупите по-строгия и минималистичен силует.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects