Как да избирате правилно червило?

Въпреки общественото мнение на жените, много от мъжете далеч не оценяват тяхната привлекателност и красота само по дължината на краката или по големината на гърдите. Първото нещо, на което те гледат са именно красивите  устни, затова днес ще ви научим как да избирате правилно червило, което истински да ви отива и да ви украсява. Мнението на мъжете относно формата на устните разбира се е различна, защото едни харесват плътни устни, а други – тънки. Всичко тук опира до тяхната лична преценка, но във всеки случай в едно те са съгласни, а именно че те винаги трябва да са здрави, гладки и поддържани.


Много е важно да се научите да подчертавате красотата на вашите устни. Отлично средство за тази цел е именно червилото. За да не изглеждате обаче вулгарно, е важно да знаете как да избирате тези козметични продукти, за да могат те да ви помогнат да подчертаете естествената ви красота. Тук играят роля много фактори: форма, оттенък, текстура, състав, външен вид и така нататък.

Съвременните производители разделят средствата за грижа за устните на два вида – декоративни и лечебни. Разбира се, че това е съвсем условно и на пазара можете да намерите например също така смесени, които едновременно да се грижат за вашите устни и да имат красив оттенък.

Выбор помады

Видове червила според тяхната текстура:
  • Класическа;
  • Суха;
  • Кремообразна;
  • Дълготрайна;
  • Блясък;
  • Пудра за устни;
  • Червило под формата на молив;
  • Течна;

Едни от най-масово използваните са именно класическите варианти, тъй като те са лесни и прецизни за нанасяне, а също така могат да се вземат навсякъде с вас. Сухите червила за сметка на това, че текстурата им е по-различна, издържат много по-дълго и най-често се продават в малки кутийки. Те обаче не са толкова удобни за пренасяне, така че са по-скоро вариант, който да използвате в дома ви преди да излезете. Освен това, те не са препоръчителни за жените със сухи устни, тъй като те ще ги изсушат още повече. Кремообразните червила са идеален вариант, тъй като те едновременно ще придадат красив оттенък на вашите устни и ще се грижат за тяхното здраве. При избора ви на цвета на този продукт вие трябва да се водите основно от това, каква е косата ви. Ако сте блондинка, тогава избирайте прасковените оттенъци за ежедневието, а за вечерния грим се насочете към кораловите нюанси. В случай, че косата ви е рижава или червена, тогава изберете за себе си розовите червила, а за вечерта се насочете към бордо оттенъка. За дамите с тъмна коса най-добър вариант са червените и сливовите нюанси.



Всяка една жена иска да е красива и привлекателна, но не забравяйте, че трябва и да полагате старание, за да се случи това. Естествеността е само едната страна на нещата, защото вие трябва да умеете и да подчертавате вашата женственост, използвайки правилните козметични продукти. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects