Какво е модно сега? Отговарят стилистите

За модата е написано толкова много, че можеш да се изгубиш в многообразието от актуални тенденции. Ние ви предлагаме няколко модни съвета на стилистите за вашето ежедневие през тази есен.

Сега са модни костюмите в мъжки стил, полите с джобове, карето, изделията от кожа и дрехите в дръзкия гръндж стил. Еклектика и най-невероятни комбинации. Водещи стилисти отговарят на въпросите какво е модно, на кои модни тенденции да обърнем внимание и как да носим модните дрехи.

Най-актуалното – смесване на стилове и текстури, нежното-с грубото, игра на контрасти. Например дантелена или ажурна плетена рокля с боти в стил милитари – мода и комфорт!

Тази есен на никоя от нас няма да е трудно да си избере чанта, защото са модни всякакви размери, цветове и форми. Колкото по-оригинални толкова по-актуални. Цвета на чантата подбирайте съобразно аксесоарите, цвета на косата или колана.

А есенните обувки трябва да се съчетават с вашия тоалет. Тенденциите при тях са наистина разнообразни – изящни полуботи и груби боти, които в хладните дни да носите с топли плетени чорапи. Отново са модерни каишки, катарами, шнурове.

Късото палто без яка е особено актуално за есента на 2014 година. Отгоре може да метнете на няколко слоя дълъг плетен или копринен шал, да завържете вълнена кърпа или да сложите подвижна кожена яка, в зависимост от времето и настроението. Това ще ви позволи всеки ден да изглеждате различно.

Що се отнася до грима през тази есен, то най-важното е да се постигне идеален цвят на лицето. Акцентът пада върху очите или устните.

Да не пропуснем –  набавете си пуловер, класически, ярък или пончо. Задължително модно условие – да е свободен и комфортен. Задължително си набавете и каре в есенния гардероб. Изборът на разцветка оставяме на вас, защото каквото и да изберете, все ще актуално.

Ако трябва да обобщим: ярки вещи и ярка есен!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects