Пет стилни идеи за модни обувки през тази есен

Тази есен ние ще избираме между универсалните и практични модели, които хармонично ще допълват нашата визия и ще топлят краката ни. За да ви помогнем при вашия избор, ви предлагаме няколко модела, които ще бъдат успешна и модерна инвестиция в есенния ви гардероб.

Лаконичните черни полуботи са чудесна алтернатива на класическите обувки през есента. Удобни и гъвкави,като тях, те отлично се комбинират с всякакви дрехи – от дънки и панталон, до стилни поли и рокли. Моделите с плоска подметка са универсални и е хубаво да присъстват в нашия моден гардероб. А вариантите с невисок ток, със сдържани класически форми, в черно, са предназначени за случаите, когато искаме да акцентираме върху своя ярък тоалет. А, ако ви се струват прекалено семпли, може да изберете модели с дискретни украшения-цветни, в злато или сребро.

Груби обувки в стил рокендрол също отново са сред актуалните. Ако през миналия сезон не сте опитали тази смела тенденция, не я пропускайте през тази есен, вкарайте я в своя моден гардероб! Грубите обувки и боти с връвки,катарами или нитове,изглеждат еднакво добре и с кожени дрехи, и с женствени рокли.

Невисоките кожени ботуши на ток са подходящи както за вечерен, така и за ежедневен тоалет. А, за да ги носите с удоволствие по-дълго време, избирайте модели с широк устойчив ток.
Високите ботуши ботфорти, които са на пика на своята популярност, и просто високите ботуши с ниска подметка, са модерен избор за студените есенни и зимни дни на 2014-2015 година. Обърнете особено внимание на моделите с класически цветове – черно, сиво, кафяво. Актуални са моделите от лачена и змийска кожа.

Цветните дрехи и необичайните аксесоари, с ярки и необичайни детайли, можем да допълним с ниски обувки в стил бохо, изработени от кожа или велур, допълнени с интересен декор от бродерия, копчета, ресни.

В общи линии това са моделите, които заслужават нашето внимание и с които ще създадем своята стилна есенна визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects