Модните обувки за есента и зимата на 2014 – 2015 година

Обувките, като част от гардероба ни, изискват специално отношение. Днес качествените модели са не само стилни, но и комфортни.Дизайнерите са се фокусирали не само върху материята и стила, но и върху удобството на обувките и ботушите, съобразно ритъма на нашето ежедневие, което съвсем не може да бъде наречено спокойно. А това означава, че да закъснеем за работа, за делова среща или за семейна вечеря, можем само при наличието на непредвидени обстоятелства, сред които не трябва да бъдат мазолите от новите боти или счупен ток.
Модната обувка за есенно-зимния сезон на 2014-2015 година изглежда много практично. Тя се характеризира със стабилна пета, като токът може да бъде от висок, до почти незабележим.
Модели с всякакви ремъци, шнурове и кожени декори са сред най-модните за тази есен. Елементите могат да бъдат контрастни по цвят или в един тон с изделието.
Платформата и клин петата са все още в тенденция, но сега вече дизайнерите избягват прекалената украса и минимализмът е определено предпочитан. Яркият цвят е единствено изискване, което се допуска като декорация на платформата.
Ботушите чорапи, заели място в модните тенденции през миналия хладен сезон, остават на линия още поне една година. Сега вече дългите ботуши се предлагат не само във варианти от кожа, но и от велур и често с декорации от кожа с косъм.
Късите боти, с разширена горна част, си остават все така популярни.. Удобни и много практични, те идеално се съчетават с рокля и с пола, с модни панталони.
Обувките, с класически или масивен ток, са удобен вариант за началото на есента, когато балетките са прибрани вече в шкафа, а ботите и ботушите още не са извадени.
За по-късните есенни дъждовни и за студените зимни дни са модните груби и масивни дамски обувки в мъжки стил, а ако искате нещо по-ярко, отдайте предпочитание на моделите боти и ботуши с геометрични и животински щампи.
Обувките на есента и зимата на 2014-2015 са проектирани да бъдат удобни. Обърнете специално внимание на формата и височината на тока, а цветът трябва да е в хармония с вашето палто. Обувките и връхните дрехи през есента са най-видими, а това означава, че трябва да ги избираме така, че да стоят върху нас безотказно.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects