Да създадем перфектен грим за красивите кафяви очи

Гримът за кафяви очи притежава голям брой опции, които позволяват красиво да се подчертае това „огледало на душата“. При своя избор винаги трябва да се фокусираме върху цветовете, които ще накарат очите ни да сияят и ще им придадат още блясък.

Един от вълшебните фокуси, които професионалистите препоръчват за тази есен, е използването на сенки с лек блясък и златист оттенък. Тяхната неутрална гама позволява използването им през деня, а в комбинация с черна очна линия и спирала със златист оттенък са идеални за вечерта, ще създадат контраст, при който очите наистина ще се откроят.

Цвят шимер,който лесно се нанася и е с хипнотизиращ блясък, или на шампанско с розови оттенъци, са нюанси, които лесно се смесват с други тонове. И кафявите очи наистина ще привличат погледа на околните.

За тази модна есен не е необходимо да се ограничаваме само до неутралните цветове в грима. Нюансите на розово и слива ще подчертаят топлината на кафявите очи, ще им придадат блясък.Необичаен и игрив грим  може да се създаде с неоново и ярко розово, ефектен начин да се подчертае тази природна даденост.

Друг вариант за моден есенен вечерен грим са дълбоките нюанси на слива, за да се постигне  опушен ефект и да се поставят индивидуални акценти.

Кестенявите дами могат да си позволят свободно да ползват зелени оттенъци, особено каки и тъмно зелено, които перфектно се съчетават с природно красивите кафяви очи.

Професионалните гримьори използват зелени нюанси, за да оживят погледа и да му придадат нотка игривост. И като цяло препоръчват за деня на тази есен по-спокойни оттенъци, а за вечерта – зелени и неонови нюанси.

Дълбоките сенки, особено с ярки тонове, създават очевиден контраст със спокойния цвят на очите. Брюнетките стилно ще ги подчертават с по-тъмни цветове, а светлокосите дами с кафяви очи е по-добре да се спрат на аквамарин или неон.

Разбира се, кафявият цвят на очите се счита за най-разпространен, но ако съумеем да изберем правилния грим, може да придадем на семплото кафяво магнита на шоколад. Въпреки модните съвети на стилистите за тази есен, не спирайте да експериментирате, докато не намерите собствена рецепта за грим на своите красиви кафяви очи!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects