Зимни модни тенденции при блузките и туниките

Тази година зимата ни зарадва много отрано, но това не бива да ви стряска, защото с огромното разнообразие на пазара ще можете да намерение страхотни модни попадения, които да отговарят на вашия стил, както и да ви подарят истински комфорт и топлина. Важното тук е да сте подготвени и дори на шопинг да ходите със списък, от какви вещи имате нужда. Тук дори не визираме самия модел на дрешките или обувките, а просто да се замислите над въпроса, какви цветове липсват в гардероба ви и съответно могат лесно да се съчетаят с облеклото ви.


Едни от задължителните вещи и тази зима са дебелите блузки и туники, които отново не слизат от модния подиум и набират все повече скорост, макар че сега те се състезават за вашето внимание заедно с актуалните сега пуловери от по-дебела плетка, както и суичърите с надписи и интересни апликации. И този сезон продължава шествието по подиумите на обемните връхни дрехи, което важи и за блузите. Моделите от типа oversize са особено актуални, а и са безумно модерни, както и стилни. Едно от най-модерните дизайна са тези с флорални и с хавайски принтове, както и животинските мотиви на тях. Все пак едва ли ще се намери човек, който да оспори факта, че именно леопардовите дрешки са олицетворение и символ на женствеността, така че смело включвайте и тези блузки към зимната ви колекция. Бъдете уверени, че с подобни облекла ще засияете като истинска принцеса от приказките. Именно свободно струящите се връхни дрехи са хита на сезона, така че можете смело и вие да ги включите  в гардероба ви за зимните месеци. Ако избирате обаче модели за работното ви място, тогава ви съветваме да заложите на по-неангажиращите и сдържани цветова, но ако все пак ви се иска нещо по-ярко, тогава можете да добавите към вашия офисен look една блузка в бордо цвят или пък в кобалтово синьо.

Модные блузки

Още една тенденция този сезон са блузките и туниките с блестящи елементи на тях или пък например с капси. Те са идеален избор, както за вашето ежедневие, така и за вечерните ви партита. Всичко тук зависи от това, по какъв начин ще ги комбинирате с другите дамски дрехи, защото само така те ще заиграят по начин, който вие искате. Плисираните елементи и детайли също са една от водещите модни тенденции, така че можете смело да залагате и на такива по-оригинални и нестандартни блузки. В ежедневието обаче ви съветваме да изберете небрежните модели, като например някакъв широк суичър oversize с интересен и провокативен надпис.


Вече далеч не първи сезон сините оттенъци са на ръба на модната вълна, но тази зима кобалтовото синьо е един от най-актуалните оттенъци. Както сами разбрахте вече, приветстват се не само едноцветните материи, но също така и тези с интересни и различни рисунки, както и фасоните с декорации на точки или райета. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects