Модни тенденции при деловите и офисни рокли за сезон есен-зима


Всяка жена се е питала поне веднъж в живота си, каква трябва да бъде деловата рокля.Тук отговорът е еднозначен, защото подобните модели винаги са се отличавали със строгите си линии и елегантния си фасон. Дали е модерно и ли не, то това зависи от допълнителните аксесоари, цвета, материала и така нататък. Заедно с това има ред предмети в гардероба на жените, които са вечна класика и безспорно деловите рокли са едни от тях. Въпреки това, няма как да отречем факта, че и тук има модни тенденции,  с които е добре да сте запознати, ако желаете да сте не само стилна жена, но и модерна.


Този сезон особено актуални ще са тези фасони, които все едно са излезли от корицата на някое модно списание на 90-те години. Ретро образа е една от водещите тенденции, така че с подобен модел няма как да не се отличите с индивидуалния си модерни почерк и това че държите да спазвате последните трендове на сезона. През лятото бяха особено актуални фасоните пеплум, като тази есен те отново са модерни. С тях ще можете лесно да скриете малките недостатъци на вашата фигура и да я превърнете в идеална. Характерното за този дизайн е това, че с помощта на интересния детайл на талията, който е задължителен за тези модели, вие ще можете да акцентирате на тази зона и лесно да издължите силуета си. Друг особен моден шик този сезон са роклите с по-висока яка, което е доста различна тенденция за официалните дрехи. С тези модели обаче трябва да се особено внимателни, тъй като те лесно могат да скъсят шията ви, така че не ги препоръчваме на дамите, които искат да удължават тази част от тялото си.


Относно цветовата гама, то тук няма как да не започнем с вечната класика, а именно черните рокли. Подобни модели в тази цветова гама са изключително подходящи, ако не можете да се похвалите с идеална фигура или пък ако желаете да скриете излишните килограми. Те имат именно такъв ефект, тъй като черното винаги помага да се извая фигурата, затова имайте предвид тази подробност при избора ви. Други актуални оттенъци са червените, бордо, жълто-зелените, сивите. Особено място тази есен се заема от деловите рокли, които са изработени в лилави нюанси, тъй като именно те са хита на сезона.


Както при всяка една дреха и тук е важно да се водите не само от модните тенденции, но също така да е съобразите с особеностите на вашата фигура. В никакъв случай не залагайте на моделите, които са актуални, но не ви отиват, защото все пак целта ви е да изглеждате неотразима, така че изберете тези фасони, които да подчертават красотата на силуета ви. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects