Топ 4 must have дрехи за този сезон

След като подробно се запознахме с това, какви бяха последните моднитенденции на лятото е време да обърнем страницата и да разгледаме, какви ще са новите модни находки на есента и зимата 2014-2014. Разбира се, че базовите вещи в гардероба на всяка една жена не се променят, но пък за сметка на това моделите, дизайните и фасоните са именно тези неща, които ги отличават от това, което вече сме успели да видим на модните подиуми предишните години. Този сезон дизайнерите са особено щедри към нас и ни предлагат множество нови тенденции, както и са почерпали вдъхновение от стила на 60-те години. Какви обаче ще са новите must have дрехи на следващия сезон? Ето това е въпроса, който вълнува хиляди жени в целия свят и днес ще се постараем да ви отговорим на него.

                                         


Must have №1 – спортни дрехи и обувки

Разбира се, че дори и да заемате важна и отговорна длъжност на работното място, това не ви задължава да се обличате така и извън вашата работа. Всеки сам избира това, какъв ще е неговия стил, но все пак е добре да имате поне един модерен спортен екип, защото ежедневието на съвременната жена е наистина доста забързано и е важно да се чувствате удобно. Погрешно схващане е, че спортните дрехи не могат да са истински красиви и дори да носят в себе си лека сексуална нотка, а и модните колекции този сезон с пълна сила доказват това. Обърнете особено внимание на спортните обувки със скрита платформа, които не само че са удобни и могат да издължат силуета ви, но и също така този сезон те са една от водещите тенденции.

Must have №2 – дънки бойфренд

Актуалните този сезон дънки бойфренд набират все повече популярност сред звездите. Все повече от тях избират именно този свободен и дори небрежен стил в облеклото си, който не само може да скрие идеално недостатъците на вашата фигура, но и да ще се чувствате комфортно през целия ви ден с подобен модел. Обърнете внимание, че този фасон е напълно противопоказан на жените с тип фигура круша, тоест ако бедрата ви са широки.


Must have №3 – дрехи с леопардови мотиви

Вече трети сезон дизайнерите удържат на ръба на модната вълна леопардовите принтове, които са олицетворение на женствеността. Тук обаче не трябва да прекалявате и да носите всичките ви подобни дрехи на един път. Съчетайте към вашия обичаен стил красива чанта или пък добавете ефектен колан с тези мотиви.

Must have №4 – облекло с прозрачни елементи

Много от жените избягват да носят такива дрехи, защото си мислят погрешно, че те винаги ще подчертават техните недостатъци и че този фасон е предназначен само за дамите, които могат да се похвалят с идеална фигура. Това донякъде е така, но само ако не сте наясно с това, какви дрехи да избирате във вашия случай. Ако например имате фигура тип правоъгълник, тоест при вас талията не е силно изразена, тогава можете да прибегнете до следния трик. Изберете модел блуза или рокля с леки прозрачни елементи отстрани, което визуално ще оформи фина и женствена талия.

И разбира се, не забравяйте, че не трябва да сте прекалено критични към себе си, както и да приемате всички модни тенденции като задължителна покупка, която да направите. За да изглеждате стилно и модерни, просто трябва да се придържате към вашия уникален стил и да адаптирате модните съвети на дизайнерите по свой собствен начин!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects