Ръкавици без пръсти – мода за смели момичета

Ръкавиците без пръсти са моден аксесоар, който присъства в гардероба предимно на младите момичета, защото с него постигат оригинален и уникален стил. Но те не бива да се ползват просто като аксесоар, много е важно умението правилно да се носят.

Най-важното е да не се прекалява и да не се получава многослойност.  Краят на ръкавиците трябва да достига само до ръба на ръкава, да не преминава върху него. И, тъй като са предназначени да осигуряват комфорт, те се предлагат предимно в трикотажни версии, за да могат да осигуряват едновременно и топлина и ниво на външния вид.

Най-добре ръкавиците без пръсти хармонизират с по-късите ръкави, защото така максимално се насочва вниманието към тях като аксесоар.

За хладните сезони тези модели могат да се комбинират по цвят с модни гети или декоративен елемент от облеклото. Могат да се гарнират и с една сладка гривна. Разнообразният дизайн на тази стилна вещ покорява със своята неповторимост и уникалност с лекота да се вмества във всеки стил.Не забравяйте, че ако сложите ръкавици без пръсти, по ръцете ви не трябва да има пръстени, защото ще е проява на лош вкус.

Преди този аксесоар е бил неделима част от имиджа на дамите, които охотно са ги носили на балове и празненства, като, разбира се , материалите за изработка са били скъпи платове и дантела. Днес предпочитаните материи са най-вече вълна, кожа, трикотаж. Всеки един от тези варианти включва разнообразие от цветове, модели и декорации.

Ръкавиците без пръсти са много обичани и от редица известни личности, които често се появяват с такъв моден аксесоар. Като пример може да посочим главата на модната къща Шанел – Карл Лагерфелд или Мадона, която ги използва не само за своята поява на сцената, но и за допълнение към тоалета си за социални събития. Риана обича тези модни ръкавици и ги комбинира както с дънки и есенно палто, така и с рокля с корсет.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects