В крак с модата – актуални есенни дамски костюми

Дамските костюми за есента на 2014 определено са разнообразни. Те са решение за дамите, които не искат да губят време в търсене на съчетаващи се дрехи.  С тези тоалети бързо и лесно можем да създадем ефектен и стилен образ, който хармонично се вписва в цялостната ни визия.

Модните костюми за тази есен се отличават с многообразие от форми и цветове. Най-често се срещат вариантите от късо сако и панталон до глезените. Цветните модели са в спокойни и меки, приглушени тонове. Карето и райето също са на пика на популярност.

Най-универсалните модели са с ципове и пикантна дължина на полата. Специално внимание дизайнерите са обърнали на костюмите с пола молив и особено на текстурата на използваните материи при тях, най-вече модната кожа.

Кокетни поли с А-силует и къс жакет със свободна кройка също са сред актуалните модели за есента на 2014 година.

А класическите костюми са отново на гребена на вълната. Те са чудесен вариант за работа в офиса, за делова вечеря, за бизнес срещи.

Хит за този сезон са скъсените или панталоните с маншети, основа на много модни костюми в колекциите на редица водещи дизайнери.

Моделите с контрастни линии, визуално удължаващи силуета, ще бъдат сред все по-често срещаните тоалети в есенния гардероб.

По отношение на декора на модните костюми, много стилисти препоръчват минимализма, като избягват допълнителните елементи.

При материите отново се акцентира на винаги модния туид – практична и топла материя, която винаги пасва на всякакви кожени обувки.

Много стил и елегантност внасят в есенното ни ежедневие и модните трикотажни костюми, идеално съчетаващи се с обувки, боти и ботуши.

За дамите с по-характерен стил са костюмите с втален жакет и стеснени панталони, с необичаен принт и рисунки на животинска кожа. Те, както и моделите в каре с различни разцветки,определено няма да останат незабелязани от околните. Винаги може да се постигне уникалност и с декор от ярки щампи, ципове или ширити.

Не е важно какъв ще е костюмът, който изберете за есента на 2014 година, основното е моделът на който се спрете, да подчертава цялата прелест на вашия силует и да се вписва в определения дрескод, който следвате.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects