Пет модни тенденции при прическите есен-зима?


И така, какви ще са новите трендове сред прическите, които ще са актуални този сезон? Въпрос, който си задава не една жена, но и той си има точен и ясен отговор. Преди обаче да се отправите към скъпите салони, за да си направите тези фризури е важно да се съобразите дали избраната от вас прическа ще ви отива, защото формата на лицето на всички жени е различна и едно неподходящо оформяне на косата ви може лесно да подчертае и да акцентира на недостатъците ви.

Тренд №1 - небрежни къдрици

Модные прически осень-зима 2014-2015 на длинные волосы Bluemarine Модные прически осень-зима 2014-2015 на длинные волосы by Rochas

Ако не искате или нямате време да отделяте много време всяка сутрин, за да оформите вашата коса, тогава тази прическа е вашето модно спасение от ситуацията. Небрежните къдрици не само, че са лесни за оформяне, но и те изглеждат много женствено и дори сексуално, а все пак всяка една жена иска да е не само красива, но също така и желана от мъжете. За да си направите подобна фризура ще трябва да отделите от времето си „огромните” 10-15 минути. Съгласете се, че това звучи много прималиво, особено за дамите, които не обичат да стават рано, но въпреки това като всяка една жена искат да изглеждат перфектно всеки ден!

Тренд №2 – небрежен кок

Модная прическа небрежный пучок осень-зима 2014-2015Модная прическа пучок осень-зима 2014-2015Модная прическа небрежный пучок осень-зима 2014-2015

Можи би вече и сами се досетихте, но една от водещите модни тенденции този сезон са небрежните прически, така че можете смело да интерпретирате това модно послание по свой собствен начин. Една от вариациите в случая е вечната класика в лицето на стилния и красив кок, но в малко по-небрежен вариант. Как да оформите така косата си ли? Ами много просто. Направете обичайните неща, но не се старайте толкова и ще видите, че от само себе си ще се получи подобен резултат.

Тренд №3 – разделяне на косата по средата

 Модные прически на длинные волосы осень-зима 2014-2015: прямой пробор, Valentino Модные прически на длинные волосы осень-зима 2014-2015: прямой пробор Stella McCartney Модные прически на длинные волосы осень-зима 2014-2015: прямой пробор

Съвсем не е важно в случая, на каква прическа сте заложили, защото ако сте разделили косата ви по средата, тогава с пълна сила образа ви може да се нарече модерен look. На подиумите също не липсваха такива пример при фризурите в колекциите на едни от най-големите дизайнери: Valentino, Stella McCartney, Balenciaga, Balmain и Chanel.

Тренд №4 – конска опашка

Модная прическа конских хвост осень-зима 2014-2015 Конский хвост на Каре Делевинь

В действителност тази прическа е истинска класика, но въпреки това нямаше как да не споменем, че този сезон тя ще е особено актуална. Със сигурност този тренд ще се задържи още не само един или два сезона, така че ако нямате време, тогава смело можете да оформите така косата си и да сте в тон с последните модни тенденции есен-зима.

Тренд №5 – ретро стил

Модные прически в стиле ретро осень-зима 2014-2015 Модные прически в стиле ретро осень-зима 2014-2015


Както знаете, този сезон на мода се връща ретрото, но не само при дрехите, но също така и при дамските прически. Ако искате да експериментирате и да оформите косата ви по някакъв различен начин, тогава това е вашия вариант, а и не се знае кога отново на мода ще се върне този стил, така че ще е грехота, ако не се видите и в този образ. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects