Какви ще са модерните тенденции при чантите 2014-2015?


Чантите са не просто практична вещ, но и задължителен аксесоар, който може коренно да промени модното звучене на всеки един тоалет. Правилото, че те и вашите обувки трябва да са в напълно една цветова гама отдавна вече не е актуално, така че имате пълната свобода да подбирате именно тези чанти, които не само да са модерни този сезон, но и да отговарят на вашето модно настроение и стил.

Всички жени имат напълно различен вкус, така че е съвсем нормално това че всеки сезон на мода са различните модели, които да се не само екстравагантни. Класиката никога не излиза от актуалност, така че е лично ваше решение, на какви модели да заложите. Когато избирате вашите чанти, не забравяйте да се съобразите не само с вашия тоалет, но и с мястото където ще ходите, защото не можете да сте поканени на официално тържество, а да изберете спортен модел. Това ще е проява на лош вкус и също така рискувате да се превърнете в моден провал на вечерта. Все пак модните дизайнери и тази година са ни изненадали много приятно, защото представят в своите колекции най-различни фасони дамскичанти, така че лесно ще можете да намерите именно тези, които да отговарят на вашия моден почерк и индивидуален стил.

Клъч

На витрините на магазините днес са представени най-различни модели от този фасон. Те са вечната класика и са идеален вариант за делова среща, тъй като не само ще внесат допълнителна строгост към тоалета ви, но и същевременно с това ще го раздвижат и ще му придадат уникален вид. Екстравагантните модели също ще бъдат актуални и този сезон. Те могат да са лакирани, украсени с различни камъни и други декоративни детайли.


Мини чантите

Те са другата модна тенденция на този сезон, която набира огромна популярност сред почитателите на уникалните модели. Ако сте си мислели, че фасона клъч е най-малката възможна чанта, значи много сте грешели. Основното им отличие е това, че те са изпълнение в стил satchel или hobo, както разбира се и размера.

Обемни чанти

Не бива да си мислите, че щом сега на мода са малките и дори миниатюрни модели, то големите дизайни са загубили актуалността си. Тези чанти сега също са на пика на популярността, защото каквото и да си говорим горните фасони не са особено подходящи за ежедневието на модерната забързана жена, когато с вас трябва да е не само телефона ви и червилото. В тях можете да поместите всичко необходимо, а дори и повече. Именно големите чанти са на първо място в гардероба на съвременната жена от мегаполисите, която води активен начин на живот, така че смело можете да изберете подходящ фасон за този сезон, с който да обновите вашия гардероб.Разбира се, че модели на чантите са само едната страна на нещата, защото е  важно да сте наясно и с това, какви ще са актуалните този сезон цветове. Сега на пика на модната вълна са винените, жълтите и зелените нюанси, както и вечната класика бяло и черно. И не бързайте да спазвате всички модни съвети и едно към едно, когато си купувате вашата нова чанта за сезон 2014-2015, защото е важно модела да не е само актуален, но и да ви харесва и да отговаря на вашите лични изисквания към тези аксесоари. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects