Лунният календар и грижите за косата през ноември 2014

Ноември 2014 започва с растяща Луна, но тя ще бъде в доста сложна конфигурация с някои от останалите планети, особено тези, с неблагоприятно въздействие, което няма да създава благоприятни аспекти в грижата за косата. Затова, ако искате да смените имиджа си, като изберете съвършено нова за вас прическа или се обърнете към сложни процедури за косата, най-добре е да направите това след 10 ноември.

При подстригването не забравяйте за правилата на растящата или намаляващата Луна. Дамите, които искат косите им бързо да израснат, нека да се подстригват при растяща Луна, а тези, които желаят прическата им по-дълго време да запази своята форма – при намаляваща Луна. При намаляването не си струва да се боядисва косата, защото ефектът няма да бъде нито дълготраен, нито ще се постигне желания цвят. Луната расте от 1-ви до 6-ти и от 23-ти до 31-ви ноември, а намалява от 7-ми до 22-ри ден на месеца.

Всички нови процедури по лечение на косата и подобряване на нейния външен вид е добре да се започнат с новия лунен месец – след 23 ноември.

Изключително неблагоприятните дни за сложни процедури и промяна на имиджа са: 1, 3, 4, 7, 10, 14, 18, 19, 21, 22, 26, 28, 29 ноември. В дните, в които Луната е в лоши аспекти с Венера – 6, 14, 29, е най-добре да не се посещават салони за красота и фризьор.

На 16-ти ноември Венера, планетата на красотата, преминава от неблагоприятния и неуютен за себе си знак на Скорпиона в огнения знак на Стрелеца. Затова, ако сте решили да осъществите сложни процедури, особено с използването на сложна екзотична козметика, най-добре е да почакате, докато Венера влезе в Стрелец, където нейното място все още не е удобно, но все пак е по-комфортно от предното.

Най-добри дни, в които може спокойно и ефикасно да се погрижите за своята коса през ноември 2014 година, са 13, 15, 16, 23.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects