Модни рокли есен-зима

Жените просто обожават модата и винаги искат да са стилно облечени и в тон с последните модни тенденции. Главното украшение на жените са именно ефектните рокли, които всеки сезон са напълно различни, че е наистина трудно да си представим, по какъв начин дизайнерите успяват да измислят толкова различни колекции. За съжаление обаче някои жени си смилят, че роклите не им отиват, но това е голяма грешка. Всяка жена може да украси фигурата си и да скрие малките си недостатъци, но само ако избере правилните модели рокли. Модните фасони 2014-2015 ви предлагат тази възможност, защото тенденциите са толкова различни и ярки, че всяка една дама лесно ще открие своето модно вдъхновение в колекциите на дизайнерите.


Каква ще е модерната дължина есен-зима?

Именно това е и основната грешка на голяма част от жените. В стремежа си сляпо да следват модните тенденции, те залагат на роклите, които не ги украсяват, защото лошо избраната дължина може да развали дори идеалната фигура. Първото нещо, което трябва да имате предвид при избора на дължината това е мястото, където ще ходите. Все пак не може да сте канени на делово мероприятие, а да дойдете с мини къса рокля с дълбоко деколте, защото това не само, че ще е грешен избор, но и ще изглеждате вулгарно и то меко казано. Освен това, жените след 40 години не е добре да залагат на късите фасони, защото както знаете за всяко нещо си има своето време и място.

Модерни дизайни есен-зима

На мода този сезон са ултракъсите модели, но тук има и доста ограничения. Те не са подходящ избор, ако сте на възраст над 25-30 години или пък сте канени на делова среща, както и на различен друг вид сериозни мероприятия, където има определен дрескод. Ако обаче сте решили да се позабавлявате с вашите приятелки и да посетите някое парти, тогава спокойно можете да изберете някой фасон от новите модни колекции на марките Blumarine, DKNY, Kaufmanfranco есен-зима.

Рокли миди есен-зима

Разбира се, че с мини моделите модата този сезон далеч не се изчерпва. Актуални ще бъдат също така миди моделите, при които ограничения почти не съществуват, затова всяка жена може да заложи на тях и да украси силуета си по един различен, ефектен и безумно женствен начин. Тези фасони също така е идеален вариант за разходките ви през есента, като и за работа, но тук все пак не бива да избирате много ярките модели.


Рокли модел макси есен-зима

Никой сезон не може да се размине и без тези фасони, защото по определение те са най-женствените и изтънчените. Те са идеален избор за вечерен тоалет и тук просто нямат конкуренция. Запомнете обаче главното правило, а именно че тук не е добър избор да разголвате едновременно деколтето, раменете и гърба, тъй като това се смята за лош тон. Вечерните дълги рокли не се носят всеки ден и най-често се обличат 2-3 пъти, а след това стават неактуални. Това обаче не е причина да купите възможно най-евтините, които ще изглеждат просто смешно. Все пак целта ви е вашата рокля да ви украси, затова обърнете внимание дори на дребните детайли, като например има ли стърчащи конци, равни ли са шевовете и така нататък. Уникално красиви дизайни ще откриете в новите колекции на Badgley Mischka, Christian Siriano, Nina Ricci, Oscar de la Renta, Roberto Cavalli, Valentino.


Роклите винаги са били и ще си останат най-женствения елемент в дамския гардероб. Ако изберете правилните модели, тогава те ще могат да украсят истински вашата фигура и вие винаги ще изглеждате като лейди, която е излязла от кориците на най-модните списания. Бъдете красиви, стилни и женствени с новите модни рокли есен-зима 2014-2015!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects