Топ 5 базови дрехи, които трябва да присъстват във всеки дамски гардероб

Не е задължително да имате модно образование, за да знаете как правилно да съчетавате вашите дрехи. Достатъчно е да имате желанието да се научите и да използвате умело последните  модни тенденции, адаптирайки ги всеки сезон под вашия личен моден стил.

Първото правило е да знаете, какво искате да купите и какво ви липсва в колекцията от стилни дрехи за всеки повод. Жените честичко си правят списък, отивайки за покупки в супермаркета. Използвайте тези знания и ги приложете в модата, когато сте решили да обновите вашия гардероб. И така, нека сега заедно да си направи един шопинг на десетте задължително базови дрехи, които трябва да присъстват в гардероба на всяка една жена.

1. Бялата блузка трябва задължително да присъства  във всеки един дамски гардероб. С нейна помощ можете да съставите различни образи и не си мислете погрешно, че тази вещ е скучна. Уверяваме ви, че ако добавите едно стилно колие в тон с вашите дрехи, ще се получи страхотен look.

2. Дънките скини са следващото нещо, което трябва да намери място в гардероба на всяка модерна жена. Това правило обаче не важи за дамите, които имат по-апетитни форми, тъй като подобен модел само ще подчертае тази тяхна особеност. Във всеки друг случай обаче е важно да имате такъв фасон, затова ако все още не сте добавили тази модна покупка към вашата лична колекция, тогава е време да промените тази грешка.


3. Продължаваме нататък – дънкова риза. Тази вещ е просто истинска модна находка за жените, ценящи особено силно ефектните и по-разчупени образи. Тя може да се съчетае почти с всяка дреха, започвайки от дънките и стигайки дори до по-строгите поли тип молив. Добавете към вашия образ ефектен шал и ще получите един страхотен есенен look, който ще бъде в тон с последните модни тенденции на сезона.


4. Палатата с по-свободен крой са класически фасон, който е актуален вече няколко години и едва ли ще загуби позициите си в следващите няколко сезона. Ако сте моден фен на модните съчетания и искате да изглеждате не по-малко женствено и ефектно, дори когато навън времето е студено, тогава ви предлагаме да обърнете особено внимание на този фасон и да добавите поне една връхна дреха с такъв дизайн към вашата колекция.


5.
Пуловерите с по-едра плетка са били и винаги ще са модерни, особено по-лаконичните фасони. Те могат да са изпълнение от различни материи, но във всеки случай тяхното предимство е неоспоримо и това е, че лесно могат да бъдат съчетани с най-различните дрехи в гардероба жените, започвайки от скини дънките и стигайки до полите с по-строг силует.

Свитер Asos, 2536 р.

Ако имате тези топ пет базови дрехи в гардероба си, тогава ви уверяваме, че безупречния и стилен look ви е гарантиран всеки сезон. И не забравяйте, че красотата е главното оръжие на всяка една жена, затова винаги бъдете женствени и стилни без значение къде отивате. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects