Идеи за маникюр

В началото на всеки моден сезон, дамите започват да се питат, какви ще са новите модни тенденции. При маникюра 2014-2015 разбира се, че си има своите нови правила и насоки, които е добре да спазвате, ако искате да сте не само стилна, но и модерна жена.

https://www.facebook.com/%D0%93%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8-312264085463701/

Nude – това не е скучно!

Много от жените погрешно смятат, че nude маникюра е скучен и безличен, но това далеч не е така. Това не са само добре поддържани нокти, но също така идеална форма, цвят и равна повърхност. Вариациите на Nude дизайна може да са различни, като например бежови, светло-розови, кафейни оттенъци и като цяло всички по-нежните нюанси са позволени. Това действително е хита на последния сезон и точно затова водещите марки избраха и за своите модели именно този маникюр - Christian Dior, Dolce & Gabbana, Givenchy. Това е един универсален дизайн на ноктите ви, които е подходящ за всеки случай в живота, започвайки от ежедневието ви и стигайки дори до работното място.

Идеи для маникюра 2014 Nude

Червен и бял маникюр

Именно това са двата класически цвята, които винаги са на мода и този сезон това се вижда особено силно, но не само при дрехите, а също така и при дизайна на вашите нокти. Не си мислете, че ние ви казваме само да лакирате вашите нокти в тези оттенъци, защото спокойно можете да залагате също така и на допълнителни декорации, ако ще ходите например на парти и искате да се отличите не само с модерен, но и доста екстравагантен маникюр. Важното е все пак да усетите тънката граница между смелите дизайни и кича. Също така, можете да съчетаете двата актуални цвята на сезон есен-зима и в един стилен, женствен и различен маникюр, като например вариации на френч дизайна.

Модный маникюр от Carolina Herrera и Rebecca Taylor

Точки и линии

Това са едни от най-актуалните декорации при маникюр 2014-2015, като така например е важно да запомните, че вертикалните линии ще издължат визуално вашите нокти, а хоризонталните – ще ги скъсят. Съобразявайте се с това, защото модата е едно, но все пак е важно тренда, към който сте се насочили да ви отива. Отличен вариант е едноцветния маникюр, при който има на всеки нокът по една вертикална тънка линия. Това изглежда много красиво и очарователно, дори ако ноктите ви са по-къси, а и както знаете този сезон на мода е именно тази дължина, а не дългите и квадратни нокти, които сега са добър пример за антитренд.

Модный маникюр от Zimmermann весна-лето 2014

Лунна декорация

Тази рисунка се смята за една от класиките, но все пак този сезон тя набира все повече популярност, защото е наистина много красива и женствена. Вие можете да си направите сами такъв маникюр, а именно за целта купете специални лепенки за нокти и с тяхна помощ за 10-на минути ще имате страхотен резултат.

Интересные идеи лунного маникюра весна-лето 2014 (Milly, Jenni Kayne)

Както сами виждате, вариантите ви за есенен и зимен маникюр не са никак малко, така че ако проявите доза въображение и креативност, ще съумеете дори и сами да си направите страхотен дизайн на вашите нокти. Не се страхувайте да експериментирате и да опитвате нови и нови модели. Творете и създавайте своите шедьоври, черпейки вдъхновение от красотата на природата!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects