Широки форми, ярки модели, класически стил, кожа и винил – модните панталони за есента и зимата на 2014-2015

Преобладаваща е тенденцията на панталоните в сиво и черно. Но това не значи, че на заден план остават моделите в модни ярки цветове в коралово, синьо, фуксия и бордо. Не по-малко актуален е яркият декор. Главен тренд са панталоните с абстрактни и геометрични принтове и рисунки, с райе и каре. Като украса дизайнерите използват големи външни джобове, метални ципове, верижки и копчета.

Модните широки форми, предимно при клош моделите и панталоните тръби, са представени в сдържана цветова гама – черно, кафяво, тъмно синьо, бяло и сиво. Този силует, сам по себе си е достатъчно смел и не се нуждае от допълнителен декор. Изборът на тъкани при него е неограничен. С какво да носим широките панталони през тази зима? За работа може да ги комбинираме с ризи и сака, а за ежедневието с блузи и пуловери.
Вече е ясно, че модните тенденции за есента и зимата на 2014-2015 клонят към ярките и необичайни цветове. Това неминуемо засяга и модните панталони, при които привличат внимание ефектни модели в каре и анималистични  принтове.

Реална тенденция за сезона са класическите панталони – с меки форми, женствени разцветки и силуети. Особено популярен при тях е перлено сивият цвят, който идеално се комбинира с топ в жълто или зелено, със стилни обувки или боти.

В новия моден сезон кожените панталони остават актуални. За настъпващата зима, дизайнерите предлагат модели от лъскави материи. Докато преди те бяха предпочитание за екстравагантните вкусове, сега навлизат във все по-широка употреба. Кожените панталони трябва да се носят с ботуши и якета в по-ярък цвят, с леки блузи и ризи. Могат да бъдат комбинирани с дъждобрани, модни плетени пуловери, кожени якета, по-изтънчени или по-груби боти и ботуши.

Модните тенденции за тази есен и зима сочат, че жените могат смело да носят панталони във всякакви цветове и материали. Актуални са класика и екстравагантност, яркост и креативност. Най-важното е да бъдат умело съчетани с допълващите ги дрехи, така, че да подчертаят нашия стил и да постигнат завършена елегантна визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects