Как да си направите холивудски къдрици?

Дори красивата вечерна рокля и изящните обувки на ток не винаги могат да ви направят да изглеждате като принцеса от приказките, ако не сте оформили красиво прическата ви. Не просто така е казано, че именно косата е главното оръжие на всяка една жена, така че дерзайте скъпи дами и използвайте този истински дар. Ако се чудите, на каква фризура да заложите, тогава винаги можете да прибегнете до вечната класика в лицето на холивудските къдрици, които са способни в един миг да променят вашата външност и да ви превърнат в звезда на вечерта.


И така, за да изглежда вашата прическа идеално, ще трябва да имате предвид някои малки, но за сметна на това много важни трикчета, така че нека да започваме. Първата ви възможност е да си направите холивудски къдрици с помощта на преса. Съветваме ви да правите тази прическа на чиста и току-що измита коса, тъй като в противен случай можете да имате проблем с нейното оформяне. След като сте се изкъпали, я подсушете с кърпа и нанесете малко пяна или мус, разпределяйки продукта равномерно по дължината на косата ви с помощта на едър гребен. Не ви съветвам да се решете със ситен гребен, тъй като така можете да накъсате косата ви. Също така, не прекалявайте с различните козметични продукти, които си слагате, тъй като в противен случай вашата коса ще изглежда мръсна и неподдържана.След като сте направили това, оставете косата ви да изсъхне добре, но ако все пак бързате и имате малко време, тогава можете да използвате сешоар, за да улесните процеса и да приключите с оформянето на прическата ви по-бързо. Най-добре е да я сушите със студен въздух, за да не изгорите косата ви. При нейното оформяне с преса, започнете от долните кичури, като за целта разделите цялата ви коса на няколко сектора и ги закрепете с фибички, за да се улесните. След като приключите със завиването и оформянето на холивудските ви къдрици, фиксирайте прическата с малко лак.

Голливудские локоны

При оформянето на къдриците, можете да използвате също така маша или ролки. Уверяваме ви, че ефектът ще е не по-малко красив, така че изберете за себе си този начин, който ви харесва най-много и ви е по-удобен. Ако косата ви е по-мека и трудно се поддава на оформяне, тогава след като сте приключили с прическата ви, просто я напръскайте с малко повече лак, но в никакъв случай недейте да прекалявате.


Съветваме ви при оформянето на кичурите около лицето, да правите това назад, тоест за да не ви влиза косата в лицето. Така е и много по-красиво и елегантно, но все пак това е по-скоро въпрос на личен избор и решение. Експериментирайте и опитвайте различни модерни прически, за да намерите именно този стил, който ви отива най-много. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects