Кои са най-модерните чанти сезон есен-зима?

Модните чанти тази есен са истинско олицетворение на креативността и фантазията на дизайнерите и техните безгранични възможности. На стелажите на множеството онлайн и офлайн магазин можете да намерите най-различни модели, започвайки от класически фасони и стигайки до меко казан екстравагантни дизайни. Изборът обаче от това далеч не се улеснява и вие започвате да се чудите, на какви модели да заложите и на кои съответно да отдадете вашето предпочитание.

Модные сумки осени-2014

Този сезон ярко рижавите чанти са едни от must have вещите за есента. Те изглеждат безумно очарователно и с тяхна помощ можете да разнообразите всеки ваш тоалет, използвайки ги като главен действащ акцент на вашия цялостен образ. Имайки предвид по-крещящият цвят на модела, ви съветваме да изберете по-лаконичните и сдържани дизайни. Такъв интересен фасон ще намерите в колекцията на Resrved, който идеално се съчетава с палтата в светли оттенъци, които са един от модните писъци на сезона. Добавете към вашия образ слим или скини дънки и ще имате идеален тоалет за ежедневието ви, който няма да остави нито един човек равнодушен към избора ви и ще бъдете обсипани с множество комплименти за вашия моден стил.

Сумка Reserved, 1999 р.

Едва ли не сте чували за всеизвестната испанска марка Mango, която и този сезон предлага на почитателките на съвършенството и красотата едни уникални дизайни дамски чанти есен-зима. Един от най-достойните фасони според нашето мнение е минималистичния им дизайн в син оттенък, който този сезон е особено актуален. Той идеално ще се съчетае с деловите костюми, но лесно може да се адаптира и към ежедневните ви тоалети.

Сумка Mango, 1999 р.

Ако обожавате спортния стил, но не искате да изберете обикновен модел, тогава за вас идеален избор е раницата от марка New Look. Дизайнът е вдъхновен от красотата на природата и изглежда наистина безумно женствено, но същевременно с това е и лаконичен. Той ще се хареса на жените, които залагат на по-спортния стил и водят забързан начин на живот. 

Рюкзак New Look, 1723 р.

Тази есен са особено модерни благородните оттенъци и разбира се това се вижда и при последните колекции на стилните дамски чанти 2014-2015. Страхотен пример за това е един от моделите на марка Zara, който е изпълнена в цвят бордо и съчетава в себе си строги линии и женствен дизайн. Той ще стане вашия любим аксесоар, който може да разнообрази дори най-скучните ви тоалети и да ги превърне в страхотен моден тандем.

Сумка Zara, 1999 р.

Питате ли се как изглежда идеална вечерна чанта есен-зима? Ние ще ви отговорим и това е модел от последната колекция на бранда Oasis, който идеално ще се съчетае дори с най-капризните ви тоалети, така че смело можете да заложите на фасоните, които са изпълнени в тъмно зелени нюанси.

Сумка Oasis, 1889 р.


Като цяло този сезон ви съветваме да залагате на минималистичните дизайни, които обаче да бъдат в свежи и по-интересни модерни оттенъци. Все пак сега на мода са именно по-лаконичните фасони, така че избирайки такива дамски чанти вие ще направите най-добрия избор за вас. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects