Модни тенденции при гумените ботуши – най-добрите обувки за есента

Не винаги е лесно да оставате модни и стилни, дори когато навън времето е кално и дъждливо. Тази есен това ще е особено лесно със стилните и ефектни гумени ботуши в най-различни цветове. Основната ви задача е да ги съчетаете правилно, изграждайки вашия перфектен look за есенните дни.


Гумени ботуши – стилен есенен тренд

Ако погледнем чисто исторически, тогава може би част от вас се сещат, че гумените ботуши са били измислени именно, за да предпазват краката от дъжд, сняг и така нататък. С времето обаче те се превръщат от чисто практична вещ, в моден и стилен аксесоар, който може лесно да си конкурира дори с най-ефектните и красиви обувки. Днес те дори присъстват в гардероба на едни от най-големите звезди – Анджелина Джоли, Ева Лонгория, Ким Кардашиян, Кейт Мос, Лив Тайлър и други. За да изглеждате стилно и ефектно с подобни есенни обувки, вие трябва просто правилно да ги комбинирате с вашето облекло.

Резиновые сапоги модели

Времената, когато на пазара се предлагаха само мрачните и скучни дизайни далеч отминаха. Днес можете да закупите всякакви модели, които не само да ви предпазят и да ви защитят в лошото време, но и са идеален акцент, с който да разнообразите вашия образ. Фантазията на дизайнерите е безгранична и вие можете да намерите на пазара всякакви модни колекции, които просто да удивят и най-капризните жени. Къси или високи, на ток или на ниска подошва, с декорация или без – изборът е само ваш. Във всеки един случай те са удобни, елегантни и красиви. Именно благодарение на голямото разнообразие на пазара, всяка една жена лесно ще намери идеалните за нея гумени ботуши, които да се вписват хармоничния в нейния личен и индивидуален стил. Те се съчетават перфектно с почти всяко облекло, започвайки от скини дънките и стигайки дори до роклите в романтичен стил.


Особено внимание трябва да обърнете на прозрачните модели, които могат да се носят с всякакви по-небрежни дрехи и не само, но в едно бъдете сигурни, а именно че с тези есенни обувки ще удивите всичките си познати със съвършения ви моден вкус. Едно от най-добрите съчетания е между дънките и гумените ботуши. Залагайки на този look бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани, където и да отидете. Тук обаче има едно много важно правило, а именно че те трябва да са тесен модел и да обтягат добре краката в долната част. Точно затова идеален вариант са модерните слим и скини дънки. Освен това, гумените ботуши се съчетават идеално с есенните рокли, така че ви съветваме да експериментирате и да опитвате различни образи всеки ден.


Всяка една модерна жена трябва да има поне един чифт гумени ботуши този сезон и не само, защото те са практични и безумно красиви, но и защото моделите им могат да се сравнят с истински моден взрив от цветове и изящност. Красотата е главното оръжие на една жена, така че бъдете умни и използвайте това във ваша полза. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects