Модни тенденции при есенните и зимни обувки 2014-2015


Модните стелажи днес обсипани с множество модели обувки, с които да добавите особено очарование към образа ви. Това разнообразие понякога може доста да затрудни избора ви, защото ще ви се иска да купите едва ли не всички модели, но все пак на кои есенни и зимни обувки си заслужава да заложите, а кои е по-добре да оставите, за да сте модерна и едновременно стилна жена.

Първата ви и много важна задача е преди да купите, каквото и да било, да се замислите дали имате, с какво да го съчетавате. Все пак всяка една жена залага на различен look и е важно новите ви обувки хармонично да се вписват във вашия стил. Един доста актуален фасон са ботушите и ботите в стил color block. Това всъщност са модели с контрастни цветове, което от своя страна ще ви позволи да ги съчетавате с различни дрехи от вашия гардероб, затова те безспорно са една добра инвестиция. Най-добър варант в случая е да изберете чанта, която да е в един от цвета, присъстващ на вашите обувки или пък също така можете да заложите не неутралните оттенъци.


Лачените фасони днес смело се връщат на мода, а и няма как да не признаем това, че те изглеждат наистина ефектно, а също така допълнително защитават ботите ви от това да не пропускат влага. В сезона на дъждовете е трудно да се удържите и да не си купите няколко чифта, така че в случая ви съветваме да заложите на по-пастелните нюанси, въпреки че на пазара ще намерите различни дизайни в доста смели оттенъци.  Тук можете да заложите отново на чанта, която да е в изпълнена в цвета на обувките ви или пък просто такъв модел, който хармонично да се съчетава с дизайна.

Други фасони, които днес намират особено място в модата това са тези ботуши, които са изработени от кожа и задължително с животински принт. Тук не ви съветваме да прекалявате с тези акценти в облеклото ви, тъй като така можете да получите доста вулгарна визия, затова е добре да се ограничите само с обувките в този мотив. Чантата може да е в същия цвят, но не и в този принт. Разбира се, че няма как да се разминем и без спортните обувки, които са много практични и удобни. Ако сте почитател на casual или на swag стила в облеклото, тогава задължително трябва да си купите и такива модели, които хармонично да се съчетават с него. Няма как да забравим да споменем и новия хит сред модните тенденции есен-зима 2014-2015, а именно обувките с капси и шипове. Те са новия моден тренд на сезона и тук ви съветваме да ги съчетавате с по-груби чанти, които да са изпълнени в същия стил.



Избирайки си нови обувки, никога не забравяйте, че те не само трябва да са модерни, но и да отговарят на вашия моден почерк. Все пак вие ще ги носите, а не дизайнерите, които са ги измислили, затова помнете това правило при всяка ваша нова модна покупка. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects