Пуловери 2014-2015 и какви са новите модни тенденции


Когато есента с пълна сила е настъпили, тогава е време да се замислите и затова дали не трябва да обновите гардероба ви в тон с новите тенденции и вашия моден почерк. Базовите вещи за есента не се отличават и тази година, но това не означава че дизайнерите не са успели да ни изненадат с новите им модели.

И така, първият тренд този сезон са сучърите с интересен принт или надпис. Те не трябва да имат цип, а едни от най-актуалните мотиви на тях са флоралните. Подобни връхни дрехи можете смело да съчетавате с дънки скини, ежедневните поли и рокли, както и с другите неофициални дрехи. Често плетката им наподобява тази на пуловерите, затова сме решили да обърнем особено внимание и на този тренд. Друг актуален стил днес е многослойността, като тук е важно да отбележим, че са възможно всякакви невероятни съчетания, затова не трябва да се плашите от експерименти. В колекциите на Tommy Hilfiger, Antonio Marras,Alexander Wang, Moncler Gamme Rouge ще намерите различни интересни модели пуловери и жилетки, които лесно да се съчетават помежду си, подарявайки ви неописуема красота, комфорт и топлина през есенните и зимни месеци.


Днес на мода са също така удължените пуловери, които дори един вид приличат на плетени рокли. Те са неангажиращи и могат лесно да се комбинират с дънки или дори с поли тип молив. Ако обаче сте готови за по-смели експерименти, тогава можете да ги съчетаете дори с плесираните поли и да получите една доста оригинална и едновременно с това модерна визия. Тези модели могат да се носят от всички жени, тъй като модела им позволява лесно да скриете всякакви недостатъци на фигурата. Не ги препоръчваме само на по-едрите дами, защото те лесно могат да направят силуета ви безформен.

Друг актуален и заедно с това много женствен тренд са пуловерите с дълбоко деколте или тези с открити рамене. За началото на есента те са особено подходящи, така че не пропускайте възможността да добавите и такъв модел към есенната ви колекция този сезон. Напълно противоположен моден тренд са и пуловерите с високи яки, които отсега вече са на пика на популярността.


Безспорно модните тенденции могат да са много смели и екстравагантни, но този сезон имаме по нещо за всеки, защото актуални ще са не само пуловерите с доста разчупена визия, но също така и класическите фасони. Всяка една жена лесно ще може да намерите своето модно отражение в това разнообразие и да изглежда наистина зашеметяващо, дори през студените месеци на годината.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects