Новата модна колекция на епатажния дизайнер Джеръми Скор – моден провал или тенденция само за смелите дами?


Първата колекция на смелия дизайнер Джеръми Скор за Moschino е вече факт и колкото и да ви се стори странно, тя е посветена на култовия детски герои Спандж боб квадратни гащи. Това модно творение предизвика най-различни мнения в обществото, защото безспорно нещо подобно не сме виждали досега. Тази модна линия вече се продава в магазините и определено трябва да сте склонни на доста смели експерименти, за да облечете подобни дрехи, а и имайки предвид цената им.

Един от най-необикновените предмети в новата колекция на Moschino е зимно плато с изображението на Спандж Боб, което струва 24 хиляди евро. Това е наистина огромно цена и се съмняваме някои да купи подобен моден провал. Едно е този герои да бъде изобразен на младежките суичъри, но друго е да бъде поставен на елегантно палто и да струва такава космическа цена. Моделът и влогъра Соня Есьман също успя да се добере до тази колекция и да оцени точно сучърите, които наистина са сладки и ярки. Те могат да се съчетаят с различните по-груби вещи, за да се получи пълен контраст във визията и да е уместно все пак да се появите в такъв смел образ в обществото.


В едни от най-популярните социални мрежи в цял свят също се обсъжда бурно тази колекция и няма как да не признаем факта, че Джеръми Скор успя да внесе истински смут в модата. Ако и вие искате да добавите такова облекло в модната си колекции, тогава се подгответе, че ще се наложи да изръсите доста солена сума за подобните вещи от модна линия на Moschino. Така например веднага след като тези дрехи се появиха на бял свят, много от модниците веднага се наредиха на опашката, за да си кипят пуловери със стилизирана буква „М” под логото на Макдоналдс. Няма как да не си признаем, че тази колекция е доста смела и е подходяща основна за дамите, които обичат да са в центъра на вниманието и носят детското в себе си. Дали обаче и вие искате да заложите на подобно екстравагантно облекло си е само ваше решение, но се пригответе за учудените погледи на минувачите, защото не всеки би могъл да оцени подобно творение със Спандж Боб на вашите дрехи, особено тези, които не са запознати с тази модна колекция на марката Moschino.



Модата понякога може да е доста смела и както сами виждали, тя винаги успява да ни удиви с различните си лица и интерпретации на актуалните тенденции. А вие готови ли сте да облечете подобно палто с този анимационен герои?

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects