Свежи и ярки трендове при слънцезащитните очила 2014-2015


Първото правило на стилистите винаги е това, че трябва правилно да умеете да разпределяте акцентите във визията ви. Ако до преди години слънчевите очила бяха основно практична вещ, то днес те са се превърнали в пълноправен моден акцент, който разбира се променя модното си отражение всеки сезон. Погрешно мислене е това, че тези аксесоари се носят само летните месеци. Така например през зимата отражението на слънчевите лъчи в снега може да е много заслепяващо и дори по-ярко от лятното слънце, затова е важно да имате красиви и модерни очила за всеки сезон.

Днес като цяло на мода е ретро стила при очилата, които могат да придадат особен шик на всеки образ. Дори ако визията ви е скучна, добавяйки един такъв интересен акцент, вашия look коренно ще се промени. Дизайнерите настоятелно препоръчват да пробвате тези фасони с кръгли стъкла, които са на пика на модната вълна есен-зима 2014-2015. През 20-те и 30-те години на миналия век те бяха много актуален тренд, връщайки се на мода през 70-те, но след това просто изчезнаха от модната сцена. Днес обаче те се връщат в целия си блясък като един от водещите трендове на сезона. За изключително кратко време този модел успя да покори целия цвят, а подобни фасони ще можете да откриете в колекциите на Marc Jacobs, Missoni,Gucci, The Row.


Следващият моден тренд също е изпълнен в ретро стила и по-точно това са очилата с котешка форма. Те са много женствени и същевременно екстравагантни, затова ако изберете именно такъв дизайн, тогава ви уверяваме, че не само ще сте модерна и стилна, но и ще сте добавили един интересен акцент към цялостната ви визия. Характерното за този модел е, че те отиват на всички жени именно заради формата си. Добавяйки такива очила към модната ви колекция, вие ще се отличите с уникалния си моден почерк и това, че за вас са важни дори и на пръв поглед дребните детайли.


Модата се променя, но авиаторските очила смело се превръщат в истински хит всеки сезон. Особено актуални са тези с цветни стъкла, които могат много да украсят визията ви. На този модел обърнаха особено внимание Fendi, Miu Miu, Gucci, Carrera, Dolce&Gabbana. Ако не искате да експериментирате, тогава този фасон е точно за вас, защото той отива на всяка жена и тук няма значение формата на лицето ви. Те ще украсят всяка дама и ще се превърнат лесно в главен действащ акцент на образа ви.


Не по-малко актуални ще са геометричните форми и тези с интересна декорация на рамката. Ние ви съветваме да избирате тези слънчеви очила, които отиват на лицето ви. Точно такава покупка ще ви радва дълго време, а и с подобни модели ще можете лесно да украсите дори скучната визия. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects