Модни тенденции при офисното облекло ?


До вашето интервю за така желаната от вас работа остава съвсем малко време, а вие не знаете, какво да облечете, за да направите едновременно добро впечатление на вашия бъдещ шеф и да не се изложите, ако подберете нещо неподходящо. Какво да облечете, за да изглеждате едновременно красива, поддържана, стила и отговорна жена, която може да се справи с поставените пред нея задачи. В интерес на истината и тук няма нищо трудно, но въпреки това тази тема и днес е много актуална, защото хората често правят едни и същи грешки, подбирайки облеклото си за работа

Независимо от това, какъв ден е сега от седмицата и времето на годината, всяка една жена трябва да изглежда идеално във всяка една ситуация и да се отличава със своя изискан и женствен моден почерк. Така например ако към деловия костюм успеете правилно да изберете грим, прическа и маникюр, тогава всичко това ще се нарича цялостен образ.  Класическият дрескод в офиса диктува следните правила, а именно че трябва да съчетаете тъмните и по-светлите цветове. Днес можете да си позволите и малко по-ярки вещи – риза или пък колан. Всичко трябва да е в тон с вашия избран образ за деня, но в никакъв случай не се увличайте по-ярките цветове, защото въпреки че те могат добре да се адаптират дори към класическия look, това не означава че трябва да отидете още малко в изцяло розов костюм на работа.


Преди време вече бяхме засегнали тази тема, но определено и този път ще ви посъветваме да играете на контрастите, защото така малко или много ще внесете яркост в тоалета ви, но в умерени количества. Жените също така са доста привилегировани в сравнение с мъжете в това отношение, тъй като те могат да носят не само костюм с панталон, но и с пола. Съветваме ви втория вариант да го оставите за по-топлите месеци на година, а първия – за есента и зимата. Ако обаче все пак не можете да се разделите с полите ви дори сега, тогава можете просто да заложите на дебел чоропогащник, но той задължително трябва да е еднотонен и тук не се позволяват никакви декоративни елементи, дантели или други абсурдни украси за едно офиснооблекло. Изградете ваш собствен моден делови стил и се придържайте към него. Все пак модата точно при класиката не се променя съществено всяка година, така че няма да има вероятност да сгрешите и да се превърнете в моден провал.



Деловият стил може да е не само скучен, но и красив, така че помнете това, когато следващият път си купувате нов тоалет за работата ви. И не забравяйте, че все пак това не е облекло за ежедневието ви, така че всеки пак ще трябва да направите някои жертви, ако в живота сте ярка и запомняща се личност. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects