Коженото яке – четири стила и моден аутфит през тази есен

Коженото яке е задължителен елемент от модния есенен гардероб за тази година. Различни модели и различни стилове могат да участват в създаването на вашата актуална визия.

Черно кожено яке и стил бохо. Стилът бохо е ексклузивна смес от различни тенденции и посоки. Може да миксирате почти всичко, но внимателно, за да бъде вашият аутфит хармоничен. Многослойна пола или рокля от натурална тъкан, високи войнишки боти и блуза с етнически принт или от дантела, и, разбира се, черно кожено яке – това е всичко за базов образ в стил бохо.

Кожено яке и стил милитари. Комбинация от пола, дънки или панталон в цвят каки и черно или кафяво яке – чудесен вариант. Или кожено яке, бяла риза и черни или сини копринени панталони – стилен и впечатляващ образ.
А ако обичате романтичния стил, съчетайте якето с рокля или пола миди или макси в пастелни тонове и подходящи обувки или боти.

Кожено яке и уличен стил. За да постигнете своя идеален стрийт стайлинг, особено разпространен тази есен, трябва да забравите всички правила. А това значи, че може да се комбинира буквално всичко: продрани дънки бойфренд и високи обувки, кожено пилотско яке и скъпа маркова тениска, черно кожено яке с карирана риза, кадифена пола и обувки или боти. Най-често срещаната комбинация е от кожено яке и дънки. Например, лилаво яке, ботуши/може и гумени/ в тон и сини дънки или кожено яке в черно и бяло, съчетани с протрити дънки и боти – войнишки или с тигров принт, зависи от настроението. А бежовото кожено яке може да облечете както за работа, така и за официални поводи. Черното вталено кожено яке може да съчетаете с къса синя рокля, черни обувки и малка черна чанта. Или с дълга рокля и боти в един тон и стилна чанта. С едно черно яке и дънки скини, може да постигнете два образа – кежуъл и смарт кежуъл, като важни в случая са детайлите.

При всички случаи, коженото яке е една печеливша инвестиция, която ще гарантира вашия моден аутфит през тази есен.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects