Коженото яке – четири стила и моден аутфит през тази есен

Коженото яке е задължителен елемент от модния есенен гардероб за тази година. Различни модели и различни стилове могат да участват в създаването на вашата актуална визия.

Черно кожено яке и стил бохо. Стилът бохо е ексклузивна смес от различни тенденции и посоки. Може да миксирате почти всичко, но внимателно, за да бъде вашият аутфит хармоничен. Многослойна пола или рокля от натурална тъкан, високи войнишки боти и блуза с етнически принт или от дантела, и, разбира се, черно кожено яке – това е всичко за базов образ в стил бохо.

Кожено яке и стил милитари. Комбинация от пола, дънки или панталон в цвят каки и черно или кафяво яке – чудесен вариант. Или кожено яке, бяла риза и черни или сини копринени панталони – стилен и впечатляващ образ.
А ако обичате романтичния стил, съчетайте якето с рокля или пола миди или макси в пастелни тонове и подходящи обувки или боти.

Кожено яке и уличен стил. За да постигнете своя идеален стрийт стайлинг, особено разпространен тази есен, трябва да забравите всички правила. А това значи, че може да се комбинира буквално всичко: продрани дънки бойфренд и високи обувки, кожено пилотско яке и скъпа маркова тениска, черно кожено яке с карирана риза, кадифена пола и обувки или боти. Най-често срещаната комбинация е от кожено яке и дънки. Например, лилаво яке, ботуши/може и гумени/ в тон и сини дънки или кожено яке в черно и бяло, съчетани с протрити дънки и боти – войнишки или с тигров принт, зависи от настроението. А бежовото кожено яке може да облечете както за работа, така и за официални поводи. Черното вталено кожено яке може да съчетаете с къса синя рокля, черни обувки и малка черна чанта. Или с дълга рокля и боти в един тон и стилна чанта. С едно черно яке и дънки скини, може да постигнете два образа – кежуъл и смарт кежуъл, като важни в случая са детайлите.

При всички случаи, коженото яке е една печеливша инвестиция, която ще гарантира вашия моден аутфит през тази есен.


Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects