Правилен избор на аксесоари за пълните дами


Как да привлечете внимание към себе си, ако не сте достатъчно стройна, колкото ви се иска? Този въпрос си задават много жени, които искат да са не само модерни, но и да се обличат стилно, затова днес сме решили да ви помогнем с избора на правилните аксесоари, ако сте по-едра жена. Така например на вас ще ви отиват по-големите чанти, колани, шалове, но все пак не трябва да прекалявате, защото във всяко нещо трябва да знаете границата.

Първият ни много важен съвет е да не добавяте към тоалета ви малките аксесоари, които просто ще се загубят на фона на фигурата ви и лесно могат да я подчертаят. Колкото и да ви се струва странно, но дори и един дребен на вид детайл, като например шаловете могат коренно да променят вашата фигура и да ви помогнат да издължите силуета ви. При избора на вашите обувки също трябва да сте особено внимателни. Хармонично ще изглеждат моделите, които имат кръгла или квадратна предна част, тъй като те ще ви помогнат да балансирате силуета ви и да прикриете малките недостатъци. Абсолютно противопоказано са ви модели, при които токчето е много тънко, тъй като така ще се получи контраст между по-пълните ви форми и този акцент в образа, а това при вас не е във ваша полза. Съветваме ви да избирате по-дебелите токчета, както и тези с различни допълнителни детайли, като например различни каишки или други елементи. При ботушите пък дизайнерите ви съветвам да залагате на тези дизайни, които са изпълнени в матови оттенъци.


Чантите също са много важни, защото те могат много да подчертаят вашата фигура, ако не ги подберете правилно. Не ви съветваме да избирате прекалено малките или големите модели, защото така само ще акцентирате на по-пълните ви форми, а все пак целта вие да скриете визуално това. Оптимален вариант за вас са тези дизайни, които са нещо междинно, тоест със среден размер и овална, трапецовидна или с форма на правоъгълник. Относно вечната класика при елегантните вечерни чанти, а именно модела клъч, то той трябва да има задължително различни по-големи детайли и да не е с прекалено малък размер. Това може да са камъни, декоративни колани и така нататък. В никакъв случай обаче не избирайте тези модели, които са изчистени и лаконични, защото те също могат да акцентират на вашия силует. Най-общо казано при избора ви трябва да се водите от вашата фигура, а именно за да се постигне баланс на пропорциите.



Що се отнася до аксесоарите, то тук ви съветваме да избирате тези, които са с вертикална форма, а не хоризонталните. Така например винаги връзвайте шала си така, че краищата му да са отпуснати свободно и така визуално да се издължава фигурата ви. Спазвайки тези простички правила, лесно ще можете да постигне желания ефект и да изглеждате стройна, красива и сексуална жена!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects