Модни спортни комплекти есен-зима 2014-2015

Днес жените водят изключителни динамично ежедневие и не е лесно винаги да сте облечени като дамите от списанията с високи токчета, вечерни рокли и така нататък. Това обаче не е необходимо, защото модните дизайнери знаят това и всеки сезон представят на вашето внимание най-различни модели спортни комплекти, които са не само актуални, но също така могат ефектно да украсят вашата фигура и вие да изглеждате не по-малко прекрасно, отколкото с красива официална рокля.


И как все пак изглежда новата модна линия от спортни дрехи, с които вие можете да отидете не само на разходка в парка, но дори и на кино с приятелки?

Американската марка Juicy Couture е основан от двете приятелки Pamela Skaist-Levy и Gela Nash-Taylor през недалечната 1995 година. Много скоро бранда става известен в цял свят и това става основно благодарение на техните модели спортни екипи от велур. Те се харесват не само от звездите на Холивуд, но и много от жените залагат на тези екипи, защото те са удобни и разбира се заедно с това безумно красиви. Именно колекциите на бранда Juicy Couture успяха за първи път да докажат на света и на жените най-вече, че не е задължително спортното облекло да е непривлекателно, защото то може да бъде не по-малко красиво от всяка друга дреха в гардероба на съвременната жена.

  sportni-drehi-3.png

Също така, много малко от жените знаят, че дори спортните дрехи могат да се съчетават с токчетата, но тук е важно да знаете тънката граница между модния провал и това да адаптирате хармонично тези елегантни обувки. Лично нашия съвет е да не правите подобни по-необичайни образи, защото е много лесно да изберете неподходящите дрехи и обувки, превръщайки своя образ от красив и стилен в модната грешка на деня. Реално погледнато това е наистина възможно да се получи, но едва 5-10% от жените ще успеят да се справят с тази задача и да съчетаят спортния екип с токчетата, затова е по-добре да не рискувате, освен ако не сте твърдо убедени, че ще се справите с тази нелека задача. От друга страна можете спокойно да съчетавате спортните есенни модели туники с модерните спортни обувки на платформа. Така ще разнообразите ефектно вашия образ и също така няма да изглеждате така все едно току-що сте излезли от фитнес залата.

  sportni-drehi-4.png


Преди да бързате да заклеймявате подобните комбинации като поредния дизайнерски провал, ви съветваме да се запознаете по-обстойно с колекциите на световните марки, защото сме сигурни, че ако видите тази истинска модна красота, то веднага ще се влюбите в нея. Днес спортните дрехи отдавна не са това, което бяха преди 10-на години, така че с пълна сила могат да конкурират дори с по-елегантните дрехи в гардероба на една съвременна жена.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects