Как да съчетавате есенните палта с другите дрехи в гардероба ви?

Днешните модни трендове като цяло са доста демократични и всяка една жена лесно ще намери свето модно вдъхновение. Тази есен дизайнерите просто ни отрупаха с цвят и красота при техните модни линии и в това число разбира си влизат връхните дрехи. Задължителна вещ всяка есен са по-леките палта, които са идеално допълнение на всеки един модерен look, затова днес сме решили да разгледаме различните варианти за съчетаване на тази базова вещ във всеки един гардероба на модерната лейди.


Ако редовно следите сайта ни, тогава сигурно сте наясно с това, какви са най-модерните цветове тази есен. Почетно място сред тези оттенъци намира кобалтовото синьо, което честичко присъства при връхните дрехи. Тази есен особено актуални са по-дългите фасони палта, които въпреки всеобщото мнение, че не отиват на миниатюрните жени, могат много да украсят тези жени и да станат главен действащ акцент в техния образ. Съветваме ви, ако изберете връхни дрехи в по-ярки оттенъци, тогава останалите вещи във вашия look да са по-лаконични, за да се получи цветови баланс и да сте наистина модерна и стилна жена в тон с последните трендове на сезона.

Мирослава Дума

Следващата модна тенденция есен-зима са палтата в клетка. Те са идеално допълнение не само на по-класическите дрехи, но също така и за ежедневните ви образи. Съчетайте този фасон с тъмни скини дънки и високите ботуши. Гарантираме ви, че с подобна модерна визия ще ви отрупат с множество комплименти за съвършения ви моден почерк.

Аманда Сейфрид

Лив Тайлър е известна с любовта си към по-нестандартните съчетания между спортните дрехи и тези с по-класически фасон. Тази есен тя залага често на лаконичните и минималистични палта в тъмни оттенъци, които са един от водещите трендове есен-зима. Тя ги комбинира с клинове в интересни флорални мотиви, но също така смело можете да ги съчетаете със скини или слим дънки. Както вече не веднъж сме казвали, мъжкият стил все по-смело навлиза в образа на модерната жена. Това е една от най-горещите модни тенденции тази есен и зима, а модната икона Джесика Алба ни показва как да се съчетаят ефектно такъв тип палта в мъжки стил с другите вещи в гардероба. В случая тя залага на комбинацията межди връхна дреха с този фасон и дамска чанта с актуалния животински принт, добавяйки интересен акцент към визията си с широка и ефектна шапка.

Лив Тайлер


Не е казано, че трябва да копирате модния гардероб на звездите едно към едно, но е добре да вземете пример от тях и да се научите как правилно да съчетавате вашите дрехи всеки сезон или поне от сполучливите им модни образи, защото и звездите не са безгрешни, показвайки съответно често как не трябва да се облича съвременната жена. И не забравяйте да допълните всеки ваш образ с интересни и закачливи аксесоари, които да внесат особена модерна нотка към вашия тоалет. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects