Дънки скини – подчертайте достойнствата на вашата фигура


Всички сте чували за универсалните дънки и безспорно тази вещ е незаменима, както в мъжкия, така и в дамския гардероб. Подобни облекла се явяват част от базовия гардероб на всяка една модерна дама, но все пак техните тенденции не спират да ни изненадват, защото стават все по-смели и дори екстравагантни. Но как правилно да изберете такива дънки, които да стоят добре на фигурата и да подчертават нейните достойнства?

Каква е тайната на успеха на модела скини?

Съвременната дънкова мода ви предлага множество вариации на тези удобни вещи. При новите модни тенденции дори в голяма степен са изтрити границите между мъжките и дамски дрехи, като така например днес са особено актуални дънките бойфренд. До преди години едва ли нашите родители са могли да си представят, че нещо подобно би могло да е модерно, а също така да намира отзвук в гардероба на вяска жена. Модата в 21 век обаче е доста демократична и позволява на всяка една дама да интерпретира нейното значение по различен начин, създавайки така свой собствен уникален стил. Безсъмнение в тази задача много ще ви помогнат и модерните дънки скини, които са главния тренд на сезона, но и смело претендират за това да попаднат в графата на вечната класика. Дали обаче ще стане така, това само времето ще го покаже, но поне засега те са един модел, който задължително трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Тук обаче е важно трезво да оцените вашата фигура, за да можете по най-добрия и лесен начин да скриете визуално вашите малки недостатъци и да акцентирате на плюсовете на вашия силует. Разбира се, че ако имате стройни крака и перфектна фигура, то тук можете да си позволите всичко, но за съжаление не всички жени могат да се похвалят с идеали пропорции. 


Именно модела скини може почти от всяка фигура да извае силует на пясъчен часовник. Точно това е и една от причините тази вещ бързо да събере такава голяма модна армия от поклонници на скини дънките и то в цял свят. Те могат да се съчетават ефектно, както с обувките на ниско, така и с тези на висок ток. Съветваме ви обаче да раздвижвате вашия образ с подходящите аксесоари към тях, защото така ще добавите повече очаровани и стил към всеки един тоалет. Главното правило тук е да ги изберете правилно, но все пак за универсален вариант се смята фасона със завишена талия. Разбира се, че те няма да скрият по-голямото коремче, но все пак достойно ще се справят с прикриването на други по-малки минуси на силуета.



Ако и вие искате да сте в тон с последните модни тенденции, тогава просто няма как да се разминете без поне един чифт скини дънки в колекцията ви. Ако сте епатажна личност и обичате експериментите, тогава ви съветваме да заложите на по-смелите модели, но ако сте привърженичка на класиката, тогава и за вас ще се намерят доста възможности и дизайни на пазара. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects