Ученически стил в облеклото – новия моден тренд на сезон есен-зима


Може би ако не сте запознати с този стил, тогава ще се учудите, виждайки на улицата жена на 25-26 години с облекло, което много прилича на едновремешните училищни униформи. Ако всичко това богатство е съчетано с боти в мъжки стил, които днес са също особено актуални, тогава може би в началото ще се изненадате от този стил. В действителност обаче, ученическия дрескод като част от модата при възрастните, а не при децата, днес е на ръба на модната вълна и една голяма част от световните дизайнери предлагат на пазара подобни фасони облекло.


Основното отличие на тези дрехи са именно типичните строги линии и бялата яка, като долната част на тоалета има характерната за униформите от едно време форма. Важно е обаче да осъзнавате, че този фасон има възрастова граница и не ви съветваме да залагате на него, ако сте над 35 години, тъй като той може да ви състари и да изглеждате меко казано глупаво. Ако обаче сте на около 20-30 години,тогава подобен тип дрехи само ще ви украси и ще добави онази детска невинността във визията ви. Както вече се досетихте, тези рокли удачно се съчетават с по-губите вещи и като цяло тук е добре да се набляга на контраста в материите и цветове. Този начин модна концепция днес е особено актуален и подобни комбинации можете да срещнете при едни от най-големите марки. Интересно е, че можете да преобразите и сами вашите скучни черни рокли, които са с по-строги линии, добавяйки към тях аксесоар във формата на бяла яка, която е една от отличителните черти на дрехите с ученически стил.


Имайте предвид, че най-често тези рокли имат по-широка долната част, затова те не са добър избор за дамите с фигура тип круша, тоест ако бедрата ви са по-широки. По този начин вие само ще акцентирате на тази зона, а едва ли ви се иска да изглеждате макар и модерно, но нелепо. Точно противоположната е ситуацията с жените, които могат да се похвалят с женствената фигура тип ягода. С помощта на този модел рокли вие ще имате възможността удачно да коригирате силуета ви и дори да го превърнете в идеален. Съветваме ви да добавите тънък колан към роклите в този стил, с който не само ще внесете един интересен акцент в образа ви, но и ще можете визуално да завишите талията и да удължите краката ви.

Трябва обаче да ви предупредим, че този стил е подходящ за по-смелите дами, защото бъдете готови да предизвиквате учудените погледи на минувачите, тъй като не всички са запознати с най-новите модерни тенденции на Холивуд. Ако и вие искате да се отличите, залагайки на по-интересни визии, тогава този стил със сигурност ще ви допадне.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects