Чантите като любим дамски аксесоар и как да ги избирате правилно?

Именно красивите и женствени чанти са най-обичания от всички жени аксесоар, като дори често дамите малко прекаляват и започват да се запасяват с най-различни модели все едно утре е края на света. Разбира се, че никога не е излишно да добавите различен модел към вашата колекция, но все пак е добре да се съобразите и с факта дали ще имате, с какво да съчетавате избраните от вас дамски чанти и дали като цяло те ви отиват. Може би ще ви се стори странно, но дори и най-красивия дизайн може да развали вашата фигура, ако той не е избран правилно. Така например ако сте по-едра жена, тогава трябва да се откажете от големите или пък прекалено малките чанти, защото те визуално ще акцентират на недостатъка ви, а вие не желаете това.


Външен вид

Разбира се, че това е един от най-важните критерии за всяка една жена. Все пак има и други отличителни особености на дизайна, но именно от тук започва всичко. Дори и да е много качествена, ако тя не е красива и не е модерна, тогава едва ли тази чанта скоро ще намери своята притежателка. Днес на мода са по-лаконичните и минималистични фасони, но все пак имайте предвид и вашите лични предпочитания, а не следвайте сляпо последните модни тенденции всеки сезон. Хубавото е, че актуалните този сезон чанти ще могат да се носят не един или два сезона, защото са с по-класически форми и фасон, което ги прави универсални.

Форма и размер

Дамските чанти с леко кръгъл силует са идеален избор за стройните и високи дами. Жените, които могат да се похвалят с по-апетитни форми, могат смело да заложат на правоъгълните аксесоари, които визуално ще скрият част от обема и ще издължат силуета им. Съществува едно неписано правило и това е, че колкото е по-стройна една жена, то толкова по-безформена може да е нейната дамска чанта. Разбира се, че размера е също много важен критерии при покупката на тези акценти към всеки тоалет. Тук е добре да се водите, както и от вашата фигура, така и от факта, какво обикновено носите със себе си и мястото, където ще ходите. Така например за вечерните ви тоалети не е добре да залагате на прекалено големите и безформени чанти, които просто могат да развалят и най-красивия образ. В случая е по-добре да изберете клъч моделите, които този сезон са на ръба на модната вълна.

Выбрать сумку

Цвят

За вашето ежедневие отличен избор са неангажиращите оттенъци – белите, черните, пясъчните, кремавите и сивите. Тук всичко е най-вече личен избор и това коя част от тоалета ви искате да е главен акцент във визията ви – чантата, обувките, шапката или пък някой друг акцент.


Не забравяйте да обърнете особено внимание и на качеството на модела, който сте си харесали, защото все пак едва ли планирате да носите този аксесоар само 1-2 пъти. Като правило световните брандове винаги са гаранция за отлично качество и стилен дизайн, но все пак и по-малките фирми могат да се похвалят с отличен избор на страхотни дамски чанти есен-зима. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects