Как да съживите вашата кожа след лятото?


След ефективния летен загар, вашата кожа се сблъсква с ред проблеми – акне, пигментни петна, малки бръчки, загуба на тонус и така нататък. И дори това всекрасота, още да не се е случило, вие сте длъжни да се грижите за кожата ви и това тя винаги да е в идеално състояние. Какво можете да направите за тази цел? Съвременната козметология ви дава възможност да се възползвате от най-различни иновативни процедури, с които да поддържате тонуса на кожата ви и да решите различни козметични недостатъци.

Тенът е най-големия враг на кожата, но въпреки това повечето жени искат да имат по-красив цвят на лицето и се подлагат на това изпитание. Ако прекалите със слънчевите бани, тогава кожата ви може да загуби тонуса си и еластичността, както и да се появят пигметни петна. Самият тен се получава като защитна реакция на организма, като в резултат на това започва усилено производство на пигмента меланин, който всъщност придава този красив златист тен на кожата. Въпреки това, синтеза му може да се получи неравномерно и именно в резултат на това се появяват характерните пигметни петна. Заедно с това, при редовно излагане на слънце, кожата ви губи влагата си и се нарушава баланса. Така тя може да загуби еластичността си и тонуса, както и да се появи акне, тъй като се изработва голямо количество себум от мастните жлези.


Универсално средство за всички тези проблеми е козметичния пилинг. Първото нещо, което трябва да знаете е, че той се прави само през студеното време на годината, тъй като с него се премахва горния мъртъв слой на кожата ви и тя става много чувствителна, затова след тази процедура не бива да се излагате на силно слънце. Тя може да бъде три вида, а именно в зависимостта от силата на въздействието: повърхностна, средна или дълбока, а по своя тип се дели на: лазерна, химична и механична. Най-ефективният и безопасен е лазерният пилинг, тъй като с него може да се контролира дълбочината на въздействие и лесно да се решат козметичните недостатъците, които са в резултата на летния тен и не само.

Друга много полезна процедура е биоревитализацията, която е must have след летните слънчеви бани. Тази козметична процедура се прави три пъти с хиалуроновата киселина, а ефекта се вижда още първия път. Кожата ви ще стане равна, еластична, сияйна, ще се премахнат малките бръчки и пигменти петна, а също така тя има ефект на лифтинг. Козметиците я сравняват освен това с ефекта на Photoshop, защото с нея кожата ви става наистина идеална.



Съвременната козметология е напреднала със светлинни години и днес може да ви предложи най-различни решения на вашите проблеми, за да можете да имате наистина здрава и красива кожа. Ние разгледахме само две от най-популярните процедури, но разбира се с това не се ограничават вашите възможности, така че ви съветваме да питате козметика си преди да предприемете, каквато и да било крачка, защото всичко е индивидуално в зависимост от козметичните в недостатъци. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects