Малката черна рокля – вечната класика от Коко Шанел

Базовите дрехи  в гардероба на една жена заемат особено важно място, тъй като вие можете да имате дори и много дрехи, но въпреки това те да не могат да се съчетаят хармонично помежду, за да се получат красиви и ефектни визии. Това всъщност са дрехите, които никога не губят своята актуалност и е най-добре да са по-семпли, а вие съответно ще можете лесно да раздвижите вашия look, добавяйки различни модерни аксесоари.


Точно покупката на ненужни облекла е първата грешка на повечето жени. Те виждат една красива и ефектна дреха на стелажите на магазините и я купуват, но едва после осъзнават това, че тя не може да се съчетае по никакъв  начин с техните дрехи и така вие само трупате и трупате ненужни вещи в гардероба ви, като точно затова дамите често казват култовата фраза „Нямам, какво да облека”. Ако искате да решите този проблем веднъж завинаги и да обновите вашия гардероб с наистина полезни вещи, които да не губят актуалността си следващия сезон и да се съчетават отлично помежду си, тогава нека заедно да разгледаме тази така наболяла и актуална за всички жени тема.

Именно малката черна рокля е дрехата, която никога няма да излезе от мода и вие ще можете да я адаптирате лесно към всеки един сезон. Добавяйки само 1-2 аксесоара, които да са в тон с последните модни тенденции и воала, вие ще имате идеалната модерна визия за всеки случай в живота, започвайки от ежедневните ви разходки в парка и стигайки дори до романтична вечеря в ресторант. Важното тук е да изберете именно по-лаконичните модели, а не някакви прекалено ексцентрични и екстравагантни фасони, които да са актуални само 1-2 сезона. Не се тревожете, че с подобна семпла рокля вашия тоалет ще е скучен и безличен, защото вие ще можете лесно да му вдъхнете нож живот, добавяйки различни модерни акценти към него, като например актуалните този сезон по-големи бижута или пък например един цветен колан. Всичко тук опира до вашата модна фантазия, така че в никакъв случай не може да се каже, че вечната класика в лицето на малката черна рокля ще ви ограничи по някакъв начин.



Именно с помощта на това облекло вие ще можете да създавате лесно най-различни образи и то в различни стилове. Подобна дреха е уместна и деловите срещи, затова и е толкова важно тя да присъства във всеки един женски гардероб и тук не е от значение дали сте на двайсет години или на четиридесет. Започнете да съставяте сами вашия базов гардероб и ще се убедите скоро, че не е толкова трудно да имате не само модерни вещи, но и такива, които да се съчетават идеално помежду си и винаги да са актуални, модерни и стилни. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects