Какви ще са модерните дънки тази есен-зима?

Едва ли има жена, която в началото на всеки сезон да не се замисля затова, какви ще са новите моднитенденции и как съответно да обнови гардероба си, включвайки в него новите must have вещи. Една от базовите дрехи в гардероба на всяка жена това са дънките – скини, слим, бойфренд и така нататък. Въпреки това обаче, изборът си остава все така труден, особено ако не сте наясно с новите трендове на сезона. Ето защо ви предлагаме заедно да разгледаме това, какви ще са новите направления в модата 2014-2015.


Още миналият сезон дънките бойфренд придобиха световна популярност. Те се носеха не само от звездите на Холивуд, но и от жените по цял свят. В действителност те не са нещо необикновено или вълшебно, а просто вещ взема от мъжкия гардероб, откъдето и носи своето име. Стилът унисекс като цяло доста смело се влива в модата в последните години, а с всеки моден сезон това влияние на мъжката можа при дамските дрехи се усеща все по-силно. Причината затова е повече от ясна, а именно защото по определени унисекс дрехите са свободни и много комфортни. През години жените носеха, какви ли не неудобни облекла, започвайки от корсетите и стигайки дори до вечния дамски фетиш, а именно високите обувки. Този сезон този тренд не губи актуалността си, затова бъдете подготвени, че модните дизайнери няма да спират да ви заливат с все по-красиви и ефектни дънки бойфренд.

Модные джинсы осень-зима 2014/2015

Уличната мода също е оказала своето влияние на съвременните дизайни на дънките, така че те също си остават не по-малко актуални тази есен. Друга водеща модна тенденция са каубойските дизайни, както и тези с по-широк модел. Според нас една от най-успешните модни линии е тази на марката Diesel, която представи наистина удивително красива и много различни колекция за този сезон. Разбира се, че в нея са включени и любимите вече на много жени по-света дънки бойфренд, както и слим моделите. Можете смело да съчетавате този фасон с дънковите ризи, които тази година са другия водещ тренд на есента. Накъсаните или пък фабрично изтърканите дънки също така се връщат на мода, като при този бранд те бяха представени в много различни вариации.

Коллекция джинсов Diesel осень-зима 2014/2015Модные джинсы осень-зима 2014/2015


Като цяло модата тази година с пълна сила потвърждава това, че тя не е просто движени или разбиране на жените за красота, а че модните тенденции са като истински хамелеон. Те са толкова различни от миналата година, че е просто трудно да си представим откъде модните дизайнери черпят това вдъхновени, за да успяват всеки сезон да ни представят толкова уникални и наистина неповторими колекции от дънки. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects