Полото в есенния гардероб – просто, изчистено и безкрайно функционално

Независимо, че присъства сред дрехите ни през цялата година, употребата на поло винаги свързваме с базовия гардероб за есента и зимата. За есенно-зимния сезон на 2014-2015, полото не е просто практична дреха, а истинска модна тенденция, основа за много комбинации в тоалета.

Включено в актуални и интересни многопластови образи, то изглежда страхотно и като рокля, и с обикновени дънки. Наистина универсална дреха в нашия гардероб за тази есен, с която лесно можем да създадем противоположни стилове – къса пола с поло, поло без ръкави, с малка или по-обемна яка, съчетано с панталон. Редица модни блогъри демонстрират стилна и непринудена красота със семплото поло.

Сегашната тенденция на модата нормкор, прави тази дреха основа на гардероба за есента и зимата. И съвсем не може да се твърди, че дънки плюс поло прави образа обикновен. Напротив, това е семпъл и стилен начин да се акцентира върху косата, прическата, хубавата кожа, красивите очи. Понякога те се губят в стремежа ни да се покажем с нещо ново, модно, екстравагантно. Ѝ ако вашето обкръжение ви намеква, че това е доста простоват и лишен от въображение образ, че полото е част от домашните дрехи – не отстъпвайте. Носете си пуловери в различни цветове с поло яка, това е толкова приятно и уютно през есента и зимата. Не забравяйте, че понякога простотата на изображението подчертава по неповторим начин красотата на жената.

Неизменна и практична, от мек и еластичен трикотаж или от плътен качествен материал, тази блуза чудесно се комбинира с едноцветни жакети и пуловери и създава с лекота стилен моден образ. Определено полото триумфално се завръща от модата на 60-70-те години на миналия век. Тънко и стегнато, като втора кожа, то подчертава фигурата или обемно и топло, от кашмир или вълна, сгрява през хладните дни. С лекота създава моден образ, изработено с актуалните за сезона нюанси и комбинирано с черен панталон и пола молив. Алтернатива на топлия пуловер, изглежда страхотно с пола или панталон от туид, деним или кожа. В ярки цветове, чудесно допълва и тоалета в спортен стил. А в ежедневието ще изглеждате перфектно с поло, дънки и яке, като вместо обичайните маратонки прибавите високи боти или ботуши. Стилистите съветват да се постига модно изображение с блузи в пастелни тонове. Богатство и динамика на визията може да добавите с ярка пола или панталон с фантастичен принт.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects