Какви ще са модерните силуети този сезон?


Сезон 2014-2015 диктува своите правила и определено сега едни от най-актуалните са свободните връхни дрехи, даващи ви пълна свобода в движенията и украсяващи по един необикновен начин всеки един ваш тоалет. Заедно с това, те ще ви топлят много и освен това тези модни силуети не са само модерни, но и практични, което е другата им отличителна черта. При съвременните бързоразвиващи се мегаполиси тази тенденция е не само максимално комфортна, но и тя ви позволява да сте напълно освободени в движенията ви.

Първата дреха, доказваща този моден стил са пуловерите и суичърите, които днес често се произвеждат в размер oversize. Подобни свободни дрехи могат много ефектно да украсят вашия тоалет и да му придадат особено очарование. Също така, не бива да пренебрегваме и факта, че с тяхна помощ много лесно ще можете да скриете вашите малки недостатъци. Така например ако бедрата ви са по-широки, тогава ви съветваме да избирате модели, които са с дължина до най-широкото място на бедрата. По този начин лесно ще можете визуално да решите проблема си и да не се притеснявате от него. При суичърите модната тенденция се движи в същата посока, но при тях се забелязва особено раздвижване, тъй като този сезон са актуални фасоните, които са без цип и най-често имат някаква интересна апликация или провокативен надпис.


Вечната класика в гардероба на жената е пончото, което е много красиво и обикновено се отличава със своята неописуема женственост. Подобна дреха не само, че ще ви топли през прохладните есенни дни, но освен това с нея лесно ще можете да раздвижите вашия тоалет и да му придадете нежно и модерно звучене. Днес особено актуални са не само моделите, които са изпълни в класически цветове, но и тези в червени и жълти оттенъци. По този начин ще имате възможност да избирате сами, дали да заложите на вечната класика или да се отличите с екстравагантния си моден почерк.

Ако пончото не е задължителна вещ в гардероба на жената, то връхните дрехи са базова вещ, без които никоя жена не може да се размине. Днес е особено модерен модела тип Parka, който отново се отличава със свободния си силует. Тези фасони ще са удобни за всяка съвременна жена, живееща в мегаполисите и водеща изключително активен начин на живот. Вечната класика при този дизайн на връхните дрехи са модели във войнишко зелен цвят, но днес също така са актуални червените и сините фасони.



Всяка жена има право на избор и свободата да се обличат, така, както желае тя. Никога не бива да спазвате сляпо модните тенденции, особено ако те не ви отиват или не отговарят на вашия моден почерк. Освен това, всеки сезон актуалните модели на всички дрехи са най-различни, така че няма да ви е никак трудно да намерите именно този фасон, който да отговаря изцяло на вашите модни изкисвания. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects