Модни тенденции есен-зима 2014-2015: baby-doll и леопард

След като вече разгледахме, какви са главните модни тенденции при връхните дрехи и при офисното облекло, е време да ви запознаем и с най-необикновените и ярки трендове на новия сезон. Убедени сме, че ще останете изненадани от всичкото това разнообразие на най-различни стилове, както и по какъв интересен начин могат да се съчетават те.


Шестдесетте години се асоциират с доста събития, но най-вече с това, че тогава младежите са опитвали да се самоизразят и да покажат своята индивидуалност по един доста различен начин. Именно обаче модата на 60-те години ни е подарила тези ярки цветове, смели дизайнерски решения, рокли с А-образен силует, актуалните отново геометрични принтове и разбира се мини полите. Дизайнерите връщат на мода отново всички тези характерни за това време фасони и то още по-красиви, откогато и да било. Подобни модели можете да видите в колекциите на Saint Laurent, Louis Vuitton, Miu Miu, Valentino и Ralph Lauren.

Модные принты осень-зима 2014-2015 в стиле 60-х

Удивени ли сте, че леопардовите мотиви отново са една от водещите тенденции на този сезон? Ние – не, и нещо ни подсказва, че и вие не сте. Може би причината за това е факта, че жените имат силно сходство с тези грациозни и свободолюбиви животни.

Одежда с леопардовым принтов для осени и зимы 2014-2015

През последните няколко години златистите оттенъци в облеклото и то в големи количества, се смятаха за лош тон и вкус. Днес обаче те отново се връщат на мода, затова сме сигурни, че много от жените ще се зарадват от този факт. Ако решите и вие да заложите на такъв fashion look, тогава не трябва да прекалявате със златните бижута. Добър вариант ще е да добавите нежен аксесоар, като например малки обици или женствено колие. 

Одежда золотистого цвета осень-зима 2014-2015

Прозрачните блузи отново са на мода, но разбира се тук отново е добре да знаете границата, защото едва ли е добра идея да се облечете в изцяло прозрачен тоалет, както направи Риана при получаването на модната награда CDFA.

Рианна в ну очень прозрачном платье

Няма как да забравим да споменем и за многообразието от цветове този сезон. Освен това, особено актуална тенденция този сезон са вечерните рокли от велур, както и другите по-нежни модели, които никак не липсват тази есен в колекциите на модните дизайнери.

Потопете се красотата на модните изкушения в стила на запомнящите се 60-те години. Сигурни сме, че всяка една модерна дама ще може да намери своето модно вдъхновение в огромното разнообразие от предложения на водещите дизайнери. И не на последно място по важност си остава факта, че не бива сляпо да робувате на модните тенденции, защото винаги трябва да се водите на-вече от вашия личен моден вкус, както и от типа на фигурата ви. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects